Nem tudom, hol kezdjem. Kezdjem ott, hogy mennyire nagy élmény volt ilyen kiváló emberek között tölteni két napot? Vagy kezdjem ott, mennyire jó volt látni, hogy szinte mindenki megértette, hogyan kell kapcsolatot építeni és eladás helyett partnert keresett? Esetleg kezdjem azzal, hogy a kiállítók, partnerek, szakértőink milyen magas színvonalról tettek tanúbizonyságot és minden képzeletet felülmúló módon jelentek meg?

 

Nem tudom hol kezdjem…

 

Kezdem talán azzal, hogy köszönöm annak, aki ott volt! Még most is libabőrös a hátam az elmúlt 2 nap élményeitől.

 

Pontosan tudtuk, hogy ha megszűrjük a résztvevőket a több, mint duplájára emelt árral, a “Agresszív, magukat vállalkozóknak mondó szerencsevadászok kíméljenek!” üzenettel, a nemzetközi részleggel, a “Ha eladni akarsz, ne gyere!” kijelentéssel, akkor jóval kevesebben leszünk, mint fél évvel korábban, de reméltük, hogy végre csak komoly vállalkozókkal fogunk találkozni. Viszont, hogy ennyire fantasztikus csapat jön össze, azt legszebb álmainkban sem reméltük. Köszönjük!

 

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a két napon és emelte a rendezvény értékét!

 

Köszönjük a látogatóknak, akik részt vettek a kapcsolatépítő játékokon, aktívak voltak a partnerprogramok kialakítása során és 2 napon keresztül nyitottan álltak vállalkozótársaikhoz és keresték az együttműködések lehetőségeit.

 

Köszönjük a minden képzeletünket felülmúló színvonalú kiállítóknak, hogy erőn felül teljesítve járultak hozzá a IV. VHK Nemzetközi Kapcsolatépítő Napok színvonalához.

 

Fantasztikus élmény volt szem- és fültanúja lenni a nagy egymásra találásoknak! Ilyen volt például, ahol két konkurens ipari cég vezetője, akik mellesleg alig néhány kilométer távolságra vannak egymástól, a KÉN-en beszélgettek hosszú idő után és döntöttek úgy, konkurens helyett együttműködő partnerekként próbálják meg folytatni a jövőben.

 

Hasonló irányba indult el két korábbi horgász nagykereskedő is, akik ugyan látásból ismerték egymást, de itt tört meg a jég és kezdtek el azon dolgozni, hátha konkurálás helyett együttműködve többre jutnak.

 

Végezetül, de egyáltalán nem utolsó sorban szeretném kiemelni és megköszönni a részvételt a nemzetközi kapcsolatépítésben segítő partnereinknek, itthoni szakértőinknek és minden előadónak.

 

Nélkületek ez a 2 nap nem lett volna ilyen! Azt hiszem, kijelenthetem, hogy a Vállalkozz Hatékonyan Klub eddigi legsikeresebb és legeredményesebb Kapcsolatépítő Napján vagyunk túl!

 

Köszönjük!

 

Külön köszönet:

 

Külön szeretném kiemelni kollégáink munkáját. Azt hiszem, minden cégtulajdonos büszke lenne arra a kiváló csapatra, akik sokszor külső szemlélő számára nem látható módon, a háttérben meghúzódva, de erőn felül teljesítve, profi módon szervezték meg a Kapcsolatépítő Napot!

 

Ott voltál? Hogy érezted magad?
Milyen eredménnyel zárult a 2 nap?

 

Üdv: Surányi Ferenc