Van egy szakértő, akit már napok óta kergettem, hogy elkészülhessen vele a megígért interjú. Ő az egyik szakértőnk, akivel szintén találkozhatsz és bátran kérdezhetsz bármit a III. VHK Kapcsolatépítő Napon.

 

Azért volt annyira nehéz elérni, mert éppen repked a világ másik felén. Amikor nálunk munkaidő van, ő éppen alszik, vagy éppen repül A-ból B-be. A végső megoldás az volt, hogy hajnali 6 órára beszéltünk meg találkozót.

 

A meginterjúvolt személy éppen egy forradalmi dolgot készül piacra dobni mindezt úgy, hogy akkora kampányt szervez neki, amekkorát még nem nagyon csináltak és mindezt várhatóan egy teljes mértékben elhanyagolható összegből.

 

Ez a személy Pálinkás Róbert, akivel a következőkről beszélgettünk:

 

  • Hol hibázzák el a kisvállalkozók az online világban való megjelenést és mi az a pont, aminek következtében garantáltan nem tudnak eredményeket elérni?
     
  • Hogyan éri el, hogy egy világra szóló kampányt tud megszervezni úgy, hogy ez neki gyakorlatilag fillérekbe kerül?
     
  • Mit kell Neked tenni, hogy Te is el tudd érni azt, amit Robi már elért és milyen eredményeket várhatsz tőle?

 

A beszélgetés végén van egy nagyon komoly felajánlás, ami várhatóan nagy mértékben fog tudni segíteni. Használd ki és légy okos! Ne tartozz a buta többséghez, tartozz azokhoz, akik képesek hasonló eredményeket elérni, mint például Robi.

 

Üdv: Surányi Ferenc