Már csak néhány nap van hátra a VI. Kapcsolatépítő Napig, így arra gondoltam, ötleteljünk közösen, hogyan foghatnál össze a konkurenseiddel. Éppen ezért a következőre gondoltam:

 

Készítek egy hanganyagot, amiben konkrét tippeket adok, hogyan foghatnál össze másokkal.

 

Hogyan kerülhetsz be?

 

Írd meg, milyen piacon dolgozol, néhány szóban mutasd be cégedet, illetve határozd meg, hogy ki a jó vevőd. Akik ezt megteszik, közülük választom ki azokat (várhatóan 8-10 cég), akiknek konkrét tippeket adok, hogyan dolgozhatna együtt konkurenseivel, illetve a piacán dolgozó, de nem versenytárs cégekkel.

 

A játék szabályai:

 

Válaszolj az alábbi 3 kérdésre (RÖVIDEN ÉS TÖMÖREN!):

 

  • Ki a JÓ VEVŐD?
  • Milyen megoldást kínálsz a problémájára?
  • Miért nálad vásároljak és ne a konkurenseidnél?

 

Aki erre a 3 kérdésre RÖVIDEN, TÖMÖREN, ÉRTELMEZHETŐ módon válaszol, az a bejegyzés végére odarakhatja weboldala címét, elérhetőségét, nem fogjuk törölni. Ha nem erre a 3 kérdésre válaszolsz, vagy nem mindegyikre és reklámot raksz bele, akkor azt törölni fogjuk.

 

Határidő:

2011. április 04. 19.00

 

Ezek után érkező, reklámot tartalmazó bejegyzéseket töröljük.

 

Csütörtökön hozom a hanganyagot, amiben konkrét tippek lesznek konkrét cégeknek.

 

Üdv: Surányi Ferenc

 

Megjegyzés: Lesz még egy bónusz tipp is a végén, amiben mutatok egy szuper megoldást, hogyan tartjuk távol a partneri együttműködésre alkalmatlan, vérszívó vállalkozókat a VI. Kapcsolatépítő Naptól. Ez a módszer akkor lesz számodra nagyon hasznos, ha az ügyfeleid között sok az olyan vérszívó, aki jobb lett volna, ha inkább a konkurensednél vásárolt volna.