Magyarországon számos kisvállalkozást sikerre lehetne vinni, azonban óriási gátat szab a tőkehiány!

 

Jómagam nem szívesen fordulok bankokhoz, mert az érdekük teljesen más, mint a mi érdekünk. Ők mit akarnak? Pénzt kihelyezni, amiért cserébe jókora haszonra tesznek szert, amikor visszafizetjük. Mi vállalkozók mit szeretnénk? Egy működőképes, fejlődő vállalkozást. A kettő cél egymástól igen távol áll.

 

Mi akkor a megoldás?

 

Mi a VHK-ban a következő fél évben 2 szakértőt is hozunk, aki ebben a kérdésben fog segítségünkre lenni. Az egyik ilyen szakértőnk Puskás Gusztáv a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány egyik kiemelt tanácsadója.

 

Hallgasd meg a beszélgetést és döbbenj le Gusztás és az M.V.A. hozzáállásán! Ők nem bank! Nem a profit motiválja őket! Csak néhány előny, amiben Gusztáv a segítségedre tud lenni:
 

  • Hogyan juss államilag támogatott, nagyon kedvezményes hitelhez (a kedvezmény nem csak a kamatot jelenti, hanem ilyen dolgokat, mint például ha szükséges, 2 évig nem kell törlesztened, ha bajba kerülnél, nagyon rugalmasan módosítják a hitel kondícióit, stb-stb.)
     
  • Hogyan juss államilag támogatott hitelhez kezdő vállalkozásként?
     
  • Hogyan juss államilag finanszírozott hitelhez ha a vállalkozásod nehéz helyzetbe került?

 

Egy nagyon beszédes adat Gusztáv és az M.V.A munkássága kapcsán:

 

Náluk egyetlen hitel sem dőlt még be és egyetlen embernek sem vették el a házát!

 

Hallgasd meg a beszélgetést és döbbenj le azon, hogy mennyire vállalkozóbarát hozzáállású Gusztáv!

 

 

 

Üdv: Surányi Ferenc

 

u.i.:

Még 2 napig lehet jelentkezni VHK tagnak (arany- és platina)! Pénteken éjjel záródnak a kapuk és legközelebb 2011-ben nyílnak meg újra!

 

Tőkebevonás kicsit másképp! blog