Szeretnék elnézést kérni a tegnapi 1 órás – nagyon rövid ideig elérhető – limitált interjú elérése miatt!

 

Remélem, hogy nem vesztettem el a bizalmadat! Szeretném megmagyarázni, hogy mit és miért csináltam.Néhány napja beszélgettem Nicholas Victorral az új vállalkozása kapcsán és arról beszélt, hogy mennyire nehezen határozta el magát, hogy egy „szuperszegmentált“ piacra fog lőni új vállalkozása kapcsán. Egy annyira szűk piacra, aminek Magyarországon gyakorlatilag maximum 100 potenciális ügyfele lehet. Szerinted normális ember az, aki olyan vállalkozást alapít, aminek jó esetben is maximum 100 potenciális ügyfele van az egész országban? Victor pedig ezt tette és nem is akármilyen eredménnyel! Amikor erről beszélgettem vele, a következő mondatot mondta:

 

„Feri! Igazából csak most éreztem meg, hogy mennyire óriási lehetőségek vannak a szuperszegmentált piacokban.“

 

 

Erre a mondatra felkaptam a fejem és előhúztam egy mikrofont.

 

Mindezt azért, mert az elmúlt kb 2 hónapban, mióta a www.vhklub.hu oldal létezik, szinte csak erről beszélek és pontosan tudom, hogy az a vállalkozó, aki most szenved és nehéz helyzetben van, egy jól megtervezett szűkítéssel minden gondját meg tudná oldani (persze a vevőszerzés területén!). Tehát rávettem Victort, hogy ossza meg veletek, milyen eredményeket sikerült elérnie egy ilyen végzetesen szűkített piacon. Bele ment, de volt 1 kitétele. Csak és kizárólag az akítv VHK tagoknak adhatom oda. Ebbe nem akartam bele menni, hiszen nagyon sok cégvezető van, aki nem csatlakozott hozzánk, de mindenképpen szerettem volna vele megosztani ezt az információt. Bevetettem minden tárgyalástechnikai képességem és sikerült elérnem, hogy Victorral folytatott beszélgetésemet mindenki számára elérhetővé tegyem. Egyetlen kritérium az volt, hogy

 

 

„Ok Feri! Viszont nem lehet elérhető sokáig. Max 1 óra!“

 

Ennél többet nem tudtam elérni!

 

Nem volt szándékomban trükközni! Ezért is küldtem ki reggel mindenkinek, hogy „Figyelem! Délután hozok egy anyagot, de csak 1 óráig lesz elérhető!“ 18 órakor feltöltöttem és kb 18.07 perckor kiküldtem a levelet mindenkinek. Tekintettel arra, hogy egy igen nagy adatbázisra ment ki a levél, értelemszerűen voltak akik csak fél-, vagy akár 1 óra késéssel kapták meg. Ezt nagyon sajnálom és ha a késői levél miatt nem érted el az anyagot, akkor elnézésedet kérem!

 

Hogyan kívánom jóvá tenni a dolgot? Victort ma felhívtam és elmondtam neki, hogy mi történt.: Megbeszéltem vele, hogy mindenkinek, aki jövő hét kedden eljön az ingyenes tréningünkre, annak oda adhatom.

 

Ha egy mód van rá, javaslom, hogy tarts velünk kedden, mert:

 

  • 1.): Színvonalas, gyakorlatias, valódi tudást nyújtó előadásokra számíthatsz!
  • 2.): Olyan vállalkozók körében tölthetsz el egy napot, akik változtatni, haladni, a cégüket sikerre akarják (fogják!) vinni. Már ezért a légkörért is megéri velünk tartani.
  • 3.): A 150.000 Ft-s óra alatt a 3 szakértő csak a Te vállalkozásoddal fog foglalkozni! Szabadon kérdezhetsz és mindenre válaszolunk!
  • 4.): Victorral történt beszélgetésünket is oda tudom adni.

 

 

Ha jövő hét kedden velünk tudsz tartani, kattints ide és regisztrálj!

 

A tréning teljesen ingyenes, mindössze egy 5.000 Ft-s letéti díjat kérünk, melyet a tréning után hiánytalanul vissza utalunk.

 

Még egyszer:

 

Amennyiben a tegnapi interjú kapcsán kellemetlenséget okoztam Neked, akkor elnézésedet kérem!

 

 

Baráti üdvözlettel: Surányi Ferenc