Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

1.) Mi az a VHK?

A Vállalkozz Hatékony Klub egy zártkörű klub vállalkozóknak, ami az USA-ban bevált 3 féle üzleti klubot egyesíti magában:

  • Zártkörű internetes fórum, ahol a tagok a nap 24 órájában kérdezhetik a szakértőket és egymást, témákat, kérdéseket tehetnek fel, és a fórumon belül mindenki látja a válaszokat, maga is hozzá tud szólni, be tud egy „beszélgetésbe” kapcsolódni. Ennek vitathatatlan előnye, hogy nem kell sehova sem utazni, otthon, akár éjjel 2-kor hozzá lehet szólni, meg lehet nézni a válaszokat. Az USA-ban ennek vitathatatlan előnye pont a távolságok miatt van, hiszen Hawai-tól Puerto Rico-ig óriásiak a fizikai távolságok, itt nem lehet egy közösséget havi személyes részvételű klubrendezvényekre alapozni.
  • Zártkörű üzleti klub, havi rendszer rendezvényekkel, ahol előadások vannak, továbbá szabad program, amikor nemcsak tanulni lehet, hanem személyes kapcsolatokat építeni a szakértőkkel és a klubtársakkal, miközben kellemesen meg lehet vacsorázni.
  • Kis létszámú workshop-ok, ahol 10-20 fős csoportokban konkrét problémák gyakorlati megoldásán lehet dolgozni, ahol nemcsak a szakértő, hanem a tagok is segítik egymást meglátásaikkal, ötleteikkel, visszajelzéseikkel.

 

Ezen kívül a VHK keretén belül minden évben kétszer rendezünk egy nagyszabású Kiállítást és Kapcsolatépítő Napot, ahol a legutóbbin több, mint 1.200-an voltak. A VHK-ba szerintünk 3 lényeges ok miatt érdemes belépni:

  • A képzések, előadások, gyakorlati foglalkozások, és szakértőink személyes segítsége révén itt meg tudod tanulni, hogyan válj igazi vállalkozóvá, azaz hogyan válj a vevőszerzés, a szervezetépítés és a pénzügyek menedzselésének mesterévé.
  • A klub egy pezsgő vállalkozói közösség, ahol maximálisan támogatjuk, hogy tagtársaiddal megismerkedj, felvedd velük a kapcsolatot és üzleteljetek is. Szerintünk 3 hónap alatt bárki vissza tudja keresni a tagság árát, de nem kevés tagunk arról számolt be, hogy még az éves tagság áránál is több jött neki vissza.
  • Ha ide belépsz, biztosan nem leszel egyedül. Közhely, de a vállalkozók többsége teljesen egyedül van a problémáival, vagy azért mert irigyek veszik körül vagy azért, mert értetlenek. Hiába, aki maga is nem vállalkozó, az biztosan nem érzi át, milyen nehézségekkel kell megküzdeni, de itt a VHK-ban mind a többi tag, mind a szakértők vállalkozók, és hasonszőrűek, mint te. Itt biztosan nem maradsz egyedül a problémáiddal, de a sikereiddel sem!

 

 

2.) Mi azaz online fórum?

Ez egy interneten keresztül elérhető zárt oldal, ahol a hozzáféréssel rendelkező tagok kérdéseket tehetnek fel egymásnak és a szakértőknek, és a válaszokat mindenki látja, hasonlóan, mint a blogon, csak ezt úgy kell elképzelni, hogy minden téma egy külön blog.

 

 

3.) Kinek érdemes belépni a klubba és kinek nem?

Egyértelműen minden vállalkozónak és vállalkozni szándékozónak (igen vannak alkalmazott és szabadúszó tagjaink is, akik hamarosan tervezik saját vállalkozás elindítását), DE, aki azt hiszi, hogy a vállalkozása sorsa nem rajta, hanem a kormányon, a bankokon, netán a szomszédon múlik, nem tudunk segíteni. Annak sem, aki nem képes tanulni, és nem képes a tanultakat megvalósítani, hanem azt várja, hogy megcsinálja majd valaki más. Sajnos, a VHK-ban mind a szakértők, mind a tagok annyi ötletet adhatnak, hogy inkább arra készülj fel, hogy utána rengeteget fogsz dolgozni. Van olyan tagunk, aki 700%-al növelte 6 hónap alatt a vállalkozása forgalmát, igaz előtte 2 kemény hónapig győzködtük, hogyan szervezze át.

 

 

4.) Miért van 3 féle tagság?

Tagjaink ugyan vállalkozók, de nagyon sokfélék. A félénk tapogatódzótól kezdve az „azonnal mindent akarok” típusig sokféle ember tartozik közénk, ezért a különböző igényekre alakítottuk ki a 3 különböző tagsági szintet.