Számodra melyik időpont megfelelő, hogy személyesen találkozzunk?

 

Mi a Vállalkozz Hatékonyan Klub alapítói egy találkozóra hívunk, ahol első sorban a Te problémádról, a Te kérdéseidről és a Te vállalkozásodról fogunk beszélni.

 

Múlt héten megírtad a 3 legfontosabb kérdésedet? Akkor feltétlen találkozzunk, hiszen ezekre adjuk meg a választ. Viszont ha még nem gondolkoztál el a 3 legfontosabb kérdéseden, akkor hozd el magaddal június 16-ra, vagy június 20-ra és beszéljük meg.

 

 

Hogyan találkozhatunk?

 

Kérlek jelentkezz lent az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozó értesítőjére (a bejegyzés legvégén alul! Nem oldalt!).

 

Fontos! Ez csak értesítő! Nem jelentkezés a Találkozóra! Ha jelentkeztél az értesítőre, akkor néhány napon belül fogod megkapni a jelentkezéshez szükséges adatokat.

 

Mennyibe fog ez Neked kerülni? A találkozó alkalmával a vendégünk vagy és egy filléredbe sem fog kerülni, továbbá a részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár! Apróbetűs rész nincs!

 

Hol és mikor lesz a Találkozó? Budapesten találkozunk. Pontos helyszínt később adunk meg. A Találkozó június 16 és június 20-n lesz. Kezdés 13.00-kor, vége várhatóan 19.00-kor.

 

Miért van két időpont? Tudjuk, hogy mekkora a gond és tudjuk, hogy mennyi kisvállalkozó keresi a kiutat. Éppen ezért nem egy, hanem két találkozót is szervezünk, hogy minél több vállalkozónak tudjunk a segítségére lenni. Mindenki csak az egyik időpontra jelentkezhet, hogy minél több vállalkozóval tudjunk találkozni.

 

Hozhatok ismerőst? Igen! Csak annyi a teendőd, hogy ha jelentkeztél az értesítőre, akkor a hét második felében (várhatóan csütörtökön) küldjük a regisztrációs űrlapot, amin már konkrétan a Találkozóra tudsz jelentkezni. Ezen lesz lehetőséged barátokat, ismerősöket is magaddal hozni.

 

Miért kell külön regisztrálni értesítőre? Miért nem tudok most azonnal jelentkezni? Ennek 3 oka van. 1: Szeretnénk látni, hogy kb mennyi vállalkozónak van szüksége segítségre. A helyzet az, hogy nagyon sok cégvezető csak siránkozik, hogy mennyire nehéz a helyzete, de tenni nem nagyon akar semmit. Szeretnénk látni azoknak a névsorát, aki nem csak nyavalyog, hanem TESZ is valamit a saját cége fellendülése érdekében. 2:  Nagyon limitáltak a lehetőségeink. Éppen ezért csak azokkal szeretnénk találkozni, akiknek tényleg szükségük van a segítségre. 3: Van még egy dolog, de ez most még titok.

 

Miről lesz szó a találkozón? Azokról a gondokról, amit néhány napja felvetettél, illetve vállalkozó társaink felvetettek. Az egész találkozó arra a – valamivel több, mint -180 kérdésfelvetésre alapul, melyek nyomasztják ma a kisvállalkozókat, így várhatóan téged is. Ha úgy érzed, hogy a céged nem úgy megy, ahogy azt megérdemelnéd, ha úgy érzed, hogy a cégeden lenne még mit javítani, akkor feltétlen REGISZTRÁLJ MOST az értesítőre és csütörtökön küldjük a részleteket

 

 

Regisztrálj most az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozója értesítőjére!

 

Név: *
Email:*