Mai napon közkinccsé tettük 3 olyan jegyzetünket, melyet minden vállalkozónak el kellene olvasnia!

 

Ma szinte bármerre nézel, csak azt hallod, hogy összpontosíts a marketingre. Ezzel azt gondolom, hogy nincs is semmi gond, de a vállalkozásod vezetése, sikeressége csak ennyiből állna?

 

Mindannyian egyet értünk, hogy nem. Ha nem figyelsz oda a vállalkozásod többi – ugyanennyire fontos részére, akkor nem nehéz megjósolni a céged sorsát.

 

Ha még nem regisztráltál, kérlek iratkozz fel és azonnal Te is hozzá juthatsz 3 olyan tanulmányhoz, melyek egyesével is komoly értéket képviselnek.

 

  • Tanulmány 1: Surányi Ferenc: Hogyan képződik a PROFIT a cégedben?! Egy képlet, melynek eredménye várhatóan sokkolni fog!
     
  • Tanulmány 2: dr. Tóth András: Min ment csődbe az első cégem? Egy tanulmány, mely megmutatja, mi az a kis apró “homokszem, melyre ha nem figyelsz, rámehet az egész céged!
     
  • Tanulmány3: Kelkó Tamás: Mi a világ legjobb interjúkérdése? Van-e valami egyszerű módszer, amit egy egyébként túlterhelt, időhiányos vagy rossz emberismerettel rendelkező cégvezető is sikeresen tud alkalmazni? A válasz egy határozott IGEN!

 

 

Légy Te is regisztrált tagja a Vállalkozz Hatékonyan Klubnak!