roadshow

A vállalkozásodat sürgősen át kell alakítanod

Érezted már úgy, hogy a céged rabja vagy? Minden nap reggel a legelső gondolatod a céged, rohansz be, egész nap rohansz, problémákat oldasz meg, egyszerre 2-3 ember munkáját végzed, nap végén hulla fáradtan esel be az ágyba…

Ezért lettél vállalkozó? Azért, hogy éjt nappallá téve a céggel foglalkozz és a családod lassan már meg sem ismer?

Talán itt lenne az ideje változtatni…

Ha így érzed Te is, feltétlen várunk a Vállalkozz Hatékonyan Klub országjáró Roadshow egyik állomásán.

Meghívó

A Vállalkozz Hatékonyan Klub alapítói meghívnak Téged az

I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Roadshow-ra

(minden előadáson max 200 fő!)

Gyere el, ha a vállalkozásod több idődet rabolja el, mint amennyit szeretnél!

Találkozzunk, ha úgy érzed, hogy a céged rabja vagy, aki nem enged. A céged feladata, hogy számodra PÉNZT adjon úgy, hogy legyen SZABADIDŐD és mindeközben ne rokkanj bele a munkába azaz, EGÉSZSÉGes tudj maradni.

Ha a három közül bármelyik hiányzik, akkor ez a Roadshow Neked szól!

A mai kisvállalkozóknak sosem látott szükségük van a változásra!

Megváltozott a világ! Ha nem változunk vele, akkor csak a végtelen és állandó szenvedés marad!

Te szenvedni akarsz, vagy változni és sikeres igazi Hatékony Cégvezetővé válni? Ha haladni szeretnél, ha egy fejlődő céget szeretnél, ha szeretnél kikerülni a mindennapi mókuskerékből, akkor találkozzunk!

Neked melyik időpont felel meg?

Szeptember 17 : Budapest

Szeptember 26: Budapest

Szeptember 30: Debrecen

Október 01: Szeged

Október 06: Győr

A részvétel teljesen ingyenes és minden kötelezettségtől mentes! Apró betűs rész nincs!

Gyere el, ha:

– égő vágy van benned, hogy a céged sikeresebb legyen!

– a céged rabszolgája vagy és ebből ki szeretnél törni!

– nem csak siránkozol, hanem hajlandó vagy tenni is a sikereidért!

– te pontosan tudod, hogy a céged fejlődése a benned rejlő tudásból fakad, hajlandó vagy tanulni és a megtanult tudást a gyakorlatban alkalmazni.

Ez a rendezvény NEM NEKED VALÓ, ha:

– úgy gondolod, hogy többtíz éves vállalkozói múlttal a hátad mögött, neked nem lehet újat mutatni (De lehet, méghozzá nagyon sokat!)

– te jobban szeretsz siránkozni, a válságot, a kormányt, a konkurenciát, stb. okolni saját magad sikertelenségéért, ahelyett, hogy kézbe vennéd a sorsodat és elfogadnád, hogy ahol vagy, azért csak és kizárólag TE vagy a felelős.

– úgy érzed, hogy nincs szükséged egy oktató, támogató klubra, ahol mindig számíthatsz a többiek segítségére.

– úgy érzed, hogy teljesen tehetetlen vagy a saját sorsodat illetően.

Én feltétlen elmegyek az előadásra!

Szeptember 17 : Budapest

Szeptember 26: Budapest

Szeptember 30: Debrecen

Október 01: Szeged

Október 06: Győr

Miről lesz szó?

roadshow blogdr. Tóth András, arról fog beszélni hogy, mit tegyél, ha a csőd szélén vagy, illetve oda fog sodorni a rengeteg kintlevőség. András zseniális megoldásrendszert dolgozott ki a kintlevőség radikális csökkentésére.

Ezen túl gyakran gondolkozol azon, vajon hova tűnik a pénz a cégedből? Az a pénz, ami Téged illet, akkor András előadásán nagyon figyelj! Biztosan volt már olyan érzésed, hogy úgy tűnt, megy a biznisz, sokat dolgozol, úgy látszik, van is eredménye, de a végén a kasszában közel nem volt annyi pénz, mint amennyit szerettél volna. Andrástól megtudhatod, hol van ez a pénz.

dr. Tóth Andrásra érdemes odafigyelni, hiszen blogját és írásait 30.000-n olvassák. Tanácsai révén megszámlálhatatlanul sok cég lett sikeres, jól menő vállalkozás. Tudása ma Magyarországon a kis cégek számára elengedhetetlenül fontos.

talalkozzunk

Kelkó Tamás előadásában arról fog beszélni, hogyan tudsz olyan szervezetet felépíteni (1 fős cég is már szervezet!), ami hatékony, jól működik és olyan, mint egy örökmozgó. Hol találsz olyan munkatársakat, akikre mindig is vágytál és ezeket a munkatársakat hogyan tudod motiválni úgy, hogy maximális erőbedobással dolgozzanak a cégedben.

Tamás számtalan cégben dolgozott, mint tanácsadó, melynek eredményeképpen egy összeomlás előtt álló cégből sikeres és fejlődő vállalkozás lett. Ha szeretnél egyszer kiszállni a cégedből, szeretnéd, ha a vállalkozásod nélküled is működjön és Te el tudj menni 2-3 hétre nyaralni úgy, hogy közben tudod, a cégedben minden rendben van, akkor Tamás előadására nagyon NAGYON figyelj!

roadshow blogSurányi Ferenc arról fog beszélni, hogy a 2005-ben a csőd szélére került vállalkozását hogyan szervezte át, mit és hogyan csinált, aminek eredményeképpen ma van egy cége, melyben hetente összesen átlag 1-2 órát dolgozik (heti 1-2 óra!) és minden megy nélküle.

Be fogja mutatni, mik voltak azok a momentumok, amikre nem figyelt oda és ennek hatására az ország egyik legismertebb hifis cége pillanatok alatt ment tönkre és amikor ezt felismerte, mit és hogyan tett, mely garantálta számára a csődből való kitörést és későbbi sikert.

Surányi Ferenc egy olyan vállalkozó, aki folyamatosan keresi az új ismereteket, megoldásokat, melyeket képes pillanatok alatt átültetni a gyakorlatba. Egy vérbeli vállalkozó, aki már esett hatalmasat és el tudja mondani, mit és hogyan tegyél, hogy ezeket a helyzeteket elkerüld.

Ok! Ott leszek a VHK Roadshow egyik találkozóján,
ami számomra TELJESEN INGYENES!

Szeptember 17 : Budapest

Szeptember 26: Budapest

Szeptember 30: Debrecen

Október 01: Szeged

Október 06: Győr

Az egész rendezvény alatt számtalan lehetőséged lesz személyesen is kifaggatni szakértőinket. Ezen túl feltétlen használd ki a lehetőséget, hogy vállalkozótársaiddal megismerkedj!

Találkozz motivált, tettre kész vállalkozókkal, olyanokkal, amilyen Te is vagy!

“Minden ember életében van néhány olyan pillanat, amikor lehetősége lesz
többet elérnie 12 hónap alatt, mint az elmúlt 12 évben!”

– Szun Ce

Előre szólunk! Ez egy ilyen lehetőség számodra! Csak rajtad múlik, hogy velünk tartasz, vagy elszalasztod a lehetőséget. . .

Minden előadáson maximum 200 főt fogadunk! Amint a regisztrálók száma eléri a 200-t, a regisztrációs lehetőség véget ér! 200 hely van, egy darabbal sem több! Te benne leszel a 200-ban, vagy sem?

Nem hagyom ki a lehetőséget!

Szeptember 17 : Budapest

Szeptember 26: Budapest

Szeptember 30: Debrecen

Október 01: Szeged

Október 06: Győr