Rólunk

  1. A Vállalkozz Hatékonyan Klub azzal a filozófiával jött létre, hogy a szervezetfejlesztés, vevőszerzés, eladás és profitnövelés területein ügyfeleinknek olyan egyedi megoldásokat, szakmai kompetenciákat adjunk, melyek a vállalkozás sikeresebbé tételét, a valódi eredmények elérését szolgálják. Szakértőink, meglévő sikeres vállalkozóink hitelt érdemlően gondoskodnak azokról a gyakorlati útmutatásokról, korszerű vezetési technikákról, tapasztalatokról, melyeket programjainkon minden résztvevő elsajátíthat.

VRólunk alljuk, hogy a SIKER minden vállalkozó beteljesült célja lehet. Ügyfeleinknek folyamatos szakmai támogatást biztosítunk, melyek igénybe vételével képes lesz megtervezni, milyen eszközökkel kell rendelkeznie, milyen rendszerben kell működnie, milyen szakmai kompetenciákkal kell bírnia ahhoz, hogy célját sikerre vigye. Ennek a felismerésnek a birtokában segítjük tovább azokat a céltudatos vállalkozókat, akik a döntéseikért felelősséget vállalva osztozni akarnak a siker elérésében, cégük jobbá tételében.Ügyfeleink céljainak elérését a legközvetlenebb módon, három pillérrel törekszünk elősegíteni.

1.) KLUB RENDSZERÜNK

A klubtagjaink számára rendszeres időközönként, zárt körű szakmai és szabadidős programokat szervezünk. A tagsági formától függően, ezen ügyfeleink kiváltságos előnyt élveznek. Itt nemcsak tanulni lehet, hanem személyes kapcsolatokat építeni a szakértőkkel és a klubtársakkal, miközben kellemesen meg lehet vacsorázni. Ha ide belépsz, biztosan nem leszel egyedül. Közhely, de a vállalkozók többsége teljesen egyedül van a problémáival, vagy azért mert irigyek veszik körül vagy azért, mert értetlenek. Hiába, aki maga is nem vállalkozó, az biztosan nem érzi át, milyen nehézségekkel kell megküzdeni, de itt a VHKlub-ban biztosan nem maradsz egyedül a problémáiddal, de a sikereiddel sem!

2.) KÉPZÉSEINK

Rólunk

Szakmai képzéseinken konkrét problémák gyakorlati megoldásán lehet dolgozni, ahol nemcsak a szakértő, hanem a tagok is segítik egymást meglátásaikkal, ötleteikkel. Képzési programunk az alapoktól indulva, végigvezeti az ügyfelet, hogyan legyen képes a saját vállalkozását tovább fejleszteni egy sikeresen, magától működő céggé úgy, hogy legyen mellette szabadideje, ahol kikapcsolódhat, feltöltődhet. Ügyfelünknek jusson arra ideje, hogy családjával együtt eltöltsön egy kellemes hétvégét anélkül, hogy hosszú estéket kelljen minden egyes nap végigdolgoznia. A cég működése ne a részvételétől függjön. Ha jelen van, Ön a fejlesztéssel, a jövőbeni célokkal, az új lehetőségekkel, a cége vezetésével foglalkozzon és ne az operatív teendőkkel

3.) INFO TERMÉKEINK

Sorozatos szakmai rendezvényeinken kiváló szakértők tisztelnek meg bennünket, hogy megosszák Ügyfeleinkkel mindazokat az információkat, amely sokunk vállalkozásához éppen siker kulcsát, egy jó ötletet, vagy éppen egy hatékonyabb módszert mutat be. Infótermékeink, ezeket feldolgozva, a ma jelenleg megvásárolható legkorszerűbb digitális eszközökre kerülnek rögzítésre, hogy használata a lehető legkényelmesebb, információ szerzésre a lehető leghatékonyabb legyen.

MISSZIÓNK:

Rólunk

A vállalkozói kör olyan formájának megteremtésén dolgozunk, ahol egymás sikereinek elérése, értéket képvisel minden egyes vállalkozó szemében. Olyan közösség tagjává válni, ahol az együttműködési megállapodások nem a bizalmatlanságon, hanem egymás kölcsönös megbecsülésén alapszanak, tiszteletben tartva az etikai és jogi szabályokat. Ahol jó érzés üzletfélnek lenni, jó érzés megbecsülést kapni. Olyan vállalkozói mentalitást tanítani, amely a vásárlók maradéktalan elégedettségét tartja szem előtt, minőséget nyújtva vevőinek, partnereinek.

VÍZIÓNK:

Ügyfeleink vezetői készségeinek folyamatos fejlesztése, prémium kategóriás rendezvények, szakmai találkozók, együttműködést elősegítő programok megvalósítása.

Surányi Ferenc (Ügyvezető igazgató)

Szakterülete a kereskedelem és vevőszerzés

Miért érdemes rám hallgatni?

Én vagyok az a vállalkozó, aki a létező összes hibát elkövette a pályafutása során, aminek egy részét valószínűleg már Te is elkövetted és a maradék buktató még előtted áll.

Én vagyok az a vállalkozó, aki néhány év leforgása alatt nemcsak megtanult céget építeni és vezetni, hanem ezt A GYAKORLATBAN MEG IS VALÓSÍTOTTA. Megmutatom, hogyan!

Én vagyok az a vállalkozó, aki szeretné, ha Te ezeket a hibákat már nem követnéd el!

Én vagyok az a vállalkozó, akinek megvan a tudása ahhoz, hogy segítsen neked, megmutassa a buktatókat, a lehető- ségeket, választ adjon arra a kérdésre, hogy „Mit és hogyan csináljak, hogy jobban menjen az üzletem?”

Szeretnék segíteni Neked! Kattints a blogra, iratkozz fel Ingyenes tanfolyamunkra és kezdjük a munkát!