Ma már egy cégvezetőnek messze nem elég a saját szakmájához értenie és abban jónak lennie!

 

Egy hatékony cégvezetőnek értenie kell a marketinghez, értenie kell a vevőszerzéshez, értenie kell a munkatársak motiválásához, szervezet fejlesztéshez, értenie kell a pénzügyekhez… és az utóbbi 5-10 évben kiderült, hogy értenie kell a weblapok fejlesztéséhez is.

 

 

Ma az online világ megkerülhetetlen!

Az aki nincs jelen az online világban, olyan hátrányban van, mintha az üzletét egy zsákutca végében levő épület pincéjében nyitná meg és próbálna versenyezni azokkal, akik a főutcán nyitnak üzletet.

 

 

Milyen lehetőségek vannak weblapok felállítására?

 

1: Szomszéd kisfiú 10.000 Ft-ért megcsinálja: A végeredmény garantált! Garantáltan használhatatlan, garantáltan hemzseg a hibáktól és ami a legfontosabb: Garantáltan nem termel pénzt.

 

2: Profi csapatot bízunk meg, hogy készítse el a weblapunkat:

 

Itt már sokkal jobbak az esélyek! Ha sikerül kifogni egy normális csapatot, még az is lehet, hogy a végeredmény is pozitív lesz, azaz kapunk egy pénztermelő weboldalt. Az viszont biztos, hogy ha jó weblapot szeretnénk, akkor:

 

  • Profi csapat úgy tele van munkával, hogy legalább fél évet kell rájuk várni.
  • Profi csapat olyan drágán dolgozik, hogy csak úgy kerekedik a szemünk.

 

Viszont nemrég feltűnt egy harmadik alternatíva! Ez a lehetőség nagyon sok cégvezető számára fog megoldást jelenteni.

 

 

Miről van szó?

 

Ezt hallgathatod meg Urbanczyk Andrással készített beszélgetésemben, melyben felsoroljuk a legtipikusabb hibákat, amiket cégvezetők elkövetnek és így a weboldaluk egy fillér hasznot sem termel. Továbbá András bemutatja, mi ez a harmadik alternatíva.

 

FIGYELEM! A beszélgetés több, mint fél óra! Ha nincs égető vágy benned, hogy hatékonyan legyél jelen az online világban, ne indítsd el az interjút!

 

 

 

Továbbá egy fontos dolog: Ma éjfélkor lejár a VHK-hoz való csatlakozási lehetőség és legközelebb már csak 2010-ben veszünk fel új tagokat!

 

Részletes információ a VHK tagság előnyeiről!
Kattints ide!