Mai napi bejegyzésem ígéretemmel ellentétben 2,5 órát csúszott. Ennek oka, hogy még az utolsó pillanatban is érkeztek be olyan fontos információk, melyet feltétlen meg kell veled osztanom. Kérlek olvass figyelmesen, főleg a bejegyzésem végén két nagyon fontos üzenetet találsz!

 

 

Mi az a 13+1 ok, ami miatt érdemes minden mást eldobva november 19-n részt venni az I. V.H.K. Kiállítás- és Kapcsolatépítő Napon

 

1: Egész nap a BIZALOMról és a KAPCSOLATI TŐKE-ről fog szólni, ami ma a legkritikusabb fontosságú egy fejlődni vágyó cég életében. Ez a nap minden lehetőséget meg fog adni, hogy a legtöbb kapcsolatot tudd gyűjteni.

 

2: Gyűjthetsz potenciális VEVŐKET! Egy teljes napod lesz rá, hogy találkozz olyan cégvezetőkkel, akik potenciális célpiaca a termékednek. 1 teljes napon össze lesztek zárva és itt a lehetőség, hogy megismertesd magad velük!

 

3: Gyűjthetsz potenciális PARTNEREKET! A céged teljesítményét nem egyedül Te magad határozod meg, hanem a partnereid minősége is tükröződik benne. Itt a lehetőség, hogy olyan partneri együttműködésekre tegyél szert, akikkel Te magad is sokkal sikeresebb lehetsz!

 

4: Egy cégvezető nem elég, hogy sikeres, úgy is kell kinéznie! Meghívott design tanácsadónk Lacfi Ági arra szakosodott, hogy a magyar férfi vállalkozók ne csak sikeresek legyenek, hanem annak is tűnjenek. Az első benyomás nagyon fontos! Ha a megjelenésed nem tökéletes és csak egy ponton hibázol, akkor az az egy pont fog megmaradni a másik félben! Mik azok a kritikus fontosságú pontok, amire oda kell figyelned? Erről fog beszélni Lacfi Ági!

 

5: Vigyázunk a csontjaidra! Egyik VHK tagunk gőzerővel készül és minden látogatónak egy helyszíni csontritkulás mérést ad ajándékba, melynek értéke 8.000 Ft

 

6: Kiállítók mindegyike egyedi ajánlatokkal készül a rendezvényre! Minden kiállítónak lesz egy egyszeri és nagyon alkalmi ajánlata a helyszíni üzletkötések elősegítése érdekében. Ha eljössz, olyan ajánlatokkal találkozhatsz, melyet más esetben esélytelen lenne megkapnod!

 

A következő témában biztosan lesz kiállító: céges ügyekre szakosodott ügyvédi iroda, könyvelő, adótanácsadó, víztisztítókat forgalmazó cég, ezoterikus témával foglalkozó tanácsadó, egészségügy területéről többen is, pénzügyi tanácsadók, weboldalhoz kapcsolódó témákban cégek, nyomdai munkával kapcsolatos cég, reklámtárgyakkal foglalkozó cégek, iparos cégekre szakosodott ajánlás-marketing szakértő, VHK alapítók egyedi ajánlatokkal készülnek és még nagyon hosszasan sorolhatnám. Gyakorlatilag a vállalkozókat érintő minden témában lesz legalább 1-2 kiállító. Ilyen felhozatalt sehol nem találsz!

 

7: UFO találka! Biztosan érezted már magányosnak magad egy-egy gondolatod kapcsán. A cégvezető gyakran érzi úgy magát, mint egy UFO az emberek között! A cégvezetőket csak és kizárólag a cégvezetők érthetik meg! Próbáld meg elmondani legújabb ötletedet a családodnak. Ha nem egy vállalkozó családból származol, várhatóan a kérdésedet sem értik. A baráti köröd hasonló. A munkatársaidnak el tudsz dicsekedni egy-egy sikeres eseményt követően? Vagy esetleg van olyan vállalkozói baráti köröd, ahol ha jól mennek a dolgaid, veled együtt örülnek, ha rosszul megy, akkor pedig biztatnak? Ha van, akkor nagyon szerencsés vagy. Ha nincs, akkor feltétlen találkozzunk november 19-n, mert az UFO-k itt gyülekeznek! Légy legalább 1 napon saját “fajtársaid” között!

 

8: A reggeli, kapcsolatépítő játék nyertese egy több, mint 100.000 Ft értékű ajándékot kap! Érdemes nyitásra érkezni, mert a reggeli kapcsolatépítő játék nem csak arra lesz jó, hogy azonnal megismerkedj 30-50 cégvezetővel, hanem tanulhatsz egy kiválóan működő technikát a kapcsolatépítésre és még nyerhetsz is egy több, mint 100.000 Ft értékű ajándékcsomagot is! A játék minden részlete titkos! Pontos tudnivalók a helyszínen! November 19-n reggel 10-kor találkozzunk! Ne késs!

 

9: Ajánlásgyűjtés verseny a kiállítóknak! Egész nap a kiállítók azért fognak versengeni, hogy a látogatók kegyeit elnyerjék! Versenyeznek az ajánlatok, versenyeznek a megjelenések, versenyeznek a cégek! Azért versengenek, hogy elnyerjék a látogatók legtöbb ajánlását! Miért fontos ajánlást gyűjteni Neked is? A helyszínen megtudod! Továbbá a kiállítók közül a legtöbb ajánlást begyűjtő cég egy több, mint 1.000.000 (nem írtam el! 6 db nulla!) forint értékű ajándékcsomagot fog nyerni, melyben exkluzív tréningekre, előadásokra lesz belépő és a legjobb, legdrágább oktató anyagokkal lesz telepakolva). Gyere és értsd meg, miért olyan fontos az ajánlásmarketing és tanuld meg, hogyan kell használni! Ma ez az egyik legjobban működő vevőszerzési módszer!

 

10:
11:
12:
13:
+1:

 

A maradék 5 előnyt holnap mutatom be, de annyit elárulhatok, hogy a maradék 5 pontban több, mint 70.000 Ft értékű ajándék van, melyet minden látogató meg fog kapni!

 

Fontos! Ezek nem “Ha vásárolsz 100.000 Ft értékben, akkor kapsz 10.000 Ft kedvezményt” típusú, haszontalan, mondvacsinált ajándékok, hanem KONKRÉT, AZONNAL FELHASZNÁLHATÓ, CÉGVEZETŐK SZÁMÁRA HASZNOS ajándékok, melyek valóban több, mint 70.000 Ft-ba kerülnek és nagy valószínűséggel szükséged van rá!

 

 

Viszont van itt két nagyon fontos dolog:

 

1.) Holnaptól lehet regisztrálni az I. V.H.K Kiállítás- és Kapcsolatépítő napra!

 

2.) Vajon mennyibe fog kerülni? Ennek kapcsán engedd meg, hogy egy kis piackutatást végezzek és megkérdezzem, hogy számodra mennyit ér ez a nap? Mi az az összeg, amit hajlandó lennél kifizetni, hogy ezen a napon részt vehess, mint látogató.

 

Kérlek írd meg, hogy szerinted mennyibe kerül ez a nap és ha elsőként találod el a belépő árát, melyet holnap fogok közölni, akkor meghívunk Téged és hozhatsz magaddal egy vendéget TELJESEN DÍJMENTESEN! Te akkor a vendégünk vagy!

 

Ha senki nem találja el a holnap kihirdetett NETTÓ belépési díjat, akkor a legközelebb eső fog nyerni!

 

Tippelni csak egyszer lehet! Ha többször tippelsz, minden tipped érvénytelen!

 

FONTOS! A bejegyzésedben csak egy összeg szerepeljen (nettó) és a bejegyzésednél add meg az email címed, hogy elérhessenek kollégáink. (csak a bejegyzés adatainál, nem a bejegyzésben!)

 

Játék indul és holnap 12.00-ig tart, amikor megnyílnak a kapuk!

 

 

Üdv: Surányi Ferenc