Csak remélni tudom, hogy november 19-re még nem csináltál semmi programot, hiszen fontos üzenetem van a számodra!

 

November 19-n tartunk egy nagy szabású rendezvényt, melyre Téged is meghívunk! A Vállalkozz Hatékonyan Klub bemutatja:

 

 

V.H.K. Kiállítás- és Kapcsolatépítő Nap

 

Mi ez az egész? Egy nagy lehetőség számodra, hogy hozzád hasonló, motivált, energikus, tettre kész vállalkozókkal ismerkedj meg és építs ki velük értékes kapcsolatokat.

 

 

A világ átalakulóban van!

 

Mi az alapja a mostani nehéz helyzetnek? Minden gazdasági szakértő egyet ért abban, hogy az egész válságmizériának az alapja a bizalomvesztés! Az emberek nem bíznak egymásban! Ez érezhető a banki szektorban is (a bankok nem bíznak egymásban, így nem kölcsönöznek egymásnak), érezhető a kisvállalatok szintjén, (a kis cégek nem kölcsönöznek egymásnak, mert félnek, hogy nem jutnak pénzükhöz) és érezhető a mindennapi, halandó emberek között is, akik nem bíznak a munkaadó cégükben, félnek, hogy holnap megszűnik az állásuk és éppen ezért felhalmoznak, nem vásárolnak… Ezt a sort végeláthatatlanul lehetne még folytatni, de a lényeg, hogy ma a bizalom és a jó kapcsolat a legfontosabb egy cég számára!

 

A “Kiállítás- és Kapcsolatépítő Nap” alkalmával tettre kész, haladni vágyó cégvezetőket hozunk össze és mindent megteszünk annak érdekében, hogy kapcsolatokat tudjanak kialakítani egymással.

 

A V.H.K. tagok kiállíthatnak, bemutatják termékeiket és partnereket keresnek! Mind nagyon exkluzív ajánlatokkal készülnek és mindannyian nyitottak partneri együttműködésekre!

 

A kiállító cégeken túl olyan programokat szervezünk, mely mind azt a célt szolgálja, hogy minél több cégvezetővel tudj megismerkedni

 

 

Milyen rendezvények lesznek?

 

Napirend:

 

10.00: kapunyitás 10.30-11.00: Meglepetés kapcsolatépítő játék! Hozz magaddal legalább 50 névjegykártyát, mert mind el fogod tudni osztani úgy, hogy mindenki kiváncsi lesz rá, mivel foglalkozol.

 

11.00-12.00: Az első benyomás fontos! Nem elég sikeres cégvezetőnek lenned, úgy is kell kinézned! A legelső benyomás kritikus fontosságú! Hogyan néz ki egy sikeres cégvezető? Legfontosabb kritériumok Lacfi Ágitól, Magyarország legismertebb férfi cégvezetői imázs tanácsadójától. (megj: A VHK alapítók 2/3-t Ági öltözteti!)

 

12.30-13.30: Ma bizalmi válság van! Jelenleg mindennél fontosabb a jó kapcsolatrendszer és a bizalomépítés! Idegenekben legkönnyebben bizalmat ajánlás útján tudsz ébreszteni. Hogyan tedd? Erről lesz szó Juhász Attila, üzleti moderátor előadásában.

 

14.00-15.30: Szituációs játék csak VHK tagok részére: Hogyan vezess be egy teljesen hétköznapi terméket a piacra úgy, hogy azt a kialakult piaci árnál jóval magasabban is megvegyék? A játék során terméket kell fejlesztened, meg kell tervezned a piaci bevezetést, pozicionálást és a reklámkampány tervezetét is. Játékvezető: Surányi Ferenc

 

16.00-17.30: Szituációs játék csak VHK tagok részére: Hogyan vezess be egy teljesen hétköznapi szolgáltatást a piacra úgy, hogy azt a kialakult piaci árnál jóval magasabban is megvegyék? A játék során szolgáltatást kell fejlesztened, meg kell tervezned a piaci bevezetést, pozicionálást és a reklámkampány tervezetét is. Játékvezető: Surányi Ferenc

 

17.30: Kapcsolatépítő játék eredményhirdetés! A reggeli kapcsolatépítő játék legeredményesebb versenyzője egy nagyon értékes ajándékcsomagot nyer. Részletek később!

 

 

A Kapcsolatépítő Nap alkalmával minden lehetőséged meg lesz, hogy megismertesd magad másokkal!

 

Minden látogató számára adott lesz egy nagy asztal, ahova szabadon kirakhatja saját cégének reklámanyagát (maximum A4 méretben), névjegykártyáját, stb.

 

Amikor jössz, feltétlen szerelkezz fel rengeteg névjegykártyával és ne hagyd otthon reklámanyagodat sem!

 

 

Mi az a 13+1 ok, ami miatt érdemes minden mást eldobva november 19-n részt venni az

V.H.K. Kiállítás- és Kapcsolatépítő Napon

 

1: Egész nap a BIZALOMról és a KAPCSOLATI TŐKE-ről fog szólni, ami ma a legkritikusabb fontosságú egy fejlődni vágyó cég életében. Ez a nap minden lehetőséget meg fog adni, hogy a legtöbb kapcsolatot tudd gyűjteni.

 

2: Gyűjthetsz potenciális VEVŐKET! Egy teljes napod lesz rá, hogy találkozz olyan cégvezetőkkel, akik potenciális célpiaca a termékednek. 1 teljes napon össze lesztek zárva és itt a lehetőség, hogy megismertesd magad velük!

 

3: Gyűjthetsz potenciális PARTNEREKET! A céged teljesítményét nem egyedül Te magad határozod meg, hanem a partnereid minősége is tükröződik benne. Itt a lehetőség, hogy olyan partneri együttműködésekre tegyél szert, akikkel Te magad is sokkal sikeresebb lehetsz!

 

4: 5: 6: 7: 8: 9: 10: 11: 12: 13: +1: Pontos részleteket (mikortól lehet regisztrálni, pontosan hol lesz, mennyibe kerül a részvétel, stb) és a többi előnyt a következő napokban tudhatod meg! Figyeld a blogot, mert a 13+1 előny között olyanok is lesznek, melyek konkrétan több-tízezer forintot fognak érni Neked! Üdv: Surányi Ferenc u.i.: Holnap lesz egy játék, ahol 3 tagunk belépőt fog nyerni a rendezvényre! Figyelj és legyél Te az, aki a vendégünk lesz! Holnap pontban 12.00-kor jelentkezem! Legyél nagyon gyors!