Az elmúlt időszakban megkérdeztük a VHK tagokat, hogy milyen cégekre van szükségük.

 

A VHK egyik nagy előnye, hogy a cégvezetők egymás közt egyre többet üzletelnek, viszont vannak olyan szakterületek, ahol még nincs tagunk, pedig lenne rá igény.

 

 

Nézzük, kikre van szüksége a VHK-nak.

 

– Egészséges életmód: Több tagunknak olyan vállalkozása van, mely az egészséges életmód iránt elkötelezett embereknek segítenek. Ezek a cégek már most is kiválóan osztják meg egymással ügyfélkörüket, hiszen a célpiacuk ugyanaz, de mégsem konkurensek. Hasonló cégekre nagy szükség lenne a VHK-ban, hiszen óriási ez a piac és az egymás ajánlása kiváló ügyfélszerző módszer. Ha ilyen piacon dolgozol és örülnél, ha mások ajánlanák a cégedet a saját vevőinek, akkor gyere el a Roadshow valamelyik tréningjére. Itt ismerkedhetsz meg néhány VHK taggal és itt tudsz regisztrálni a klubba!

 

– könyvelés, adótanácsadás: Egyik tagunk munkavédelemmel foglalkozik és szívesen együtt dolgozna könyvelőkkel és adótanácsadókkal, akikkel szintén meg tudja osztani a saját – igen jelentős vevőkörét és fordítva. Ha ilyen irányú vállalkozásod van, várunk a Roadshow-n!

 

– Nyomdai-, illetve digitális adathordozók sokszorosításával foglalkozó cégek: Több VHK tagunk szeretne rendszeresen, vagy kevésbé rendszeresen újságokat, szóró anyagokat, plakátokat készíttetni, illetve CD-k, DVD-k sokszorosításában nagy tapasztalattal rendelkező cégekre is szükség volna. Neked pont ilyen céged van? Itt jobb oldalt felül tudsz regisztrálni az előadásunkra, ahol – ha Te is úgy gondolod, jelentkezhetsz a Klubba.

 

– Pályázatíró cégek: Többen felvetették, hogy szükségük volna olyan cégekre, akik pályázatok megírásában tudnak segíteni.

 

– Médiaügynökség: a VHK tagok hajlandóak reklámozni, de szükségük volna egy megbízható-, kifejezetten KKV-ra szakosodott médiaügynökségre.

 

 

Ezen túl, akiket szeretnénk látni a VHK tagjai között:

 

– irodaszerek, irodai gépeket forgalmazó cégek: jelenleg több, mint 150 tagunk használ rendszeresen irodaszereket, irodai gépeket, de ezt mindenki máshol szerzi be. Nincs egy VHK tag, akihez cégeink fordulhatnának…

 

– számítástechnika: VHK tagjaink cégei az átlagnál fejlettebb számítástechnikai háttérrel rendelkeznek. Nincs még olyan tagunk, aki hálózatok telepítésével, azok karbantartásával foglalkozna. (Halkan jegyzem meg, hogy ninsc előadásom, ahol ne mondanám el, mennyire Apple párti vagyok és egyetlen cégünk sem forgalmaz Mac gépeket, pedig lenne forgalma…)

 

– futárszolgálat: Majd minden tagunk rendszeresen, vagy rendszertelenül, de szeretne kiscsomagokat eljuttatni partnereihez. Erre “idegen” futárszolgálatokat használnak… Ha futárszolgálatod van, találkozzunk a Roadshow egyik állomásán és ha úgy érzed, csatlakozz hozzánk!

 

– autókereskedő, használt autó kereskedő: Tagjaink között többen vannak, akiknek komoly autóparkjuk van és ezt időnként cserélik. Ma még egyetlen cég sem élt a lehetőséggel, hogy a VHK tagjaink számára egyedi ajánlatot tegyen. Légy Te az első! Ehhez csatlakoznod kell a VHK-hoz, melyre a Roadshow keretében lesz lehetőséged.

 

– irodabútort gyártó/forgalmazó cég: Tagjaink jelentős része komoly irodával rendelkezik. Ha bármelyikük le szeretné cserélni irodabútorát, jelenleg egy idegen céget kell megkeresnie, hiszen egyik VHK tagunk sem tudna neki segíteni…