Az eddigi legjobb Kapcsolatépítő Nap volt! blogNem! Nem a saját rendezvényünket dicsérem, hanem azokról a cégvezetőkről beszélek, akik ott voltak és hozzájárultak ahhoz, hogy egy fantasztikus találkozót tartsunk.

 

Mit sem ér az egész szervezés, ha olyan emberek jönnek el, akik meg vannak fáradva, a kiút helyett a felelősöket keresik saját sikertelenségükért és sajnos az ilyen típusú emberből egyre többet látni, de nem a Kapcsolatépítő Napon.

 

Ott voltál? Akkor láttad, hogy mindenki mosolygott, beszélgetett cégvezető társaival, kereste a lehetőségeket és kereste azokat az együttműködő partnereket, akikkel közösen lesznek képesek óriási eredményt elérni.

 

Az eddigi legjobb Kapcsolatépítő Nap volt! blog

 

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog sikerülni a liftmarketing program, amit az is bizonyít, hogy az 1 órás szünet végén még mindig a teremben ült a hallgatóság 80%-a és beszélgettek, ötleteltek.

A nap vége volt talán a legizgalmasabb, amikor minden bizonnyal egy történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi. Ugyanis 31 mesterelme csoport indult útjára, hogy egymást segítve, támogatva érjenek el még jobb eredményeket.

 

Az eddigi legjobb Kapcsolatépítő Nap volt! blog

 

Magam részéről elképzelni sem tudok hatékonyabb támogatást cégvezetőként, mint azt, hogy tagja lehetek egy kiválóan működő mesterelme csoportnak. Ha ott voltál tegnap, akkor bízom benne, hogy hamarosan Te is meg fogod tapasztalni, milyen óriási lehetőségeket tartogat számodra.
 

Az eddigi legjobb Kapcsolatépítő Nap volt! blog

 

Továbbá szeretném megköszönni a kiállítóknak, hogy ismételten legjobb tudásukat nyújtva, színvonalas standokkal jelentek meg.

 

Végezetül egy személyes gondolat:

 

Végtelenül büszke vagyok arra, hogy ilyen munkatársakkal dolgozhatok együtt, akik időt, energiát és néha éjszakákat nem kímélve szervezték meg a tegnapi találkozót.

 

Gabriella, Ildikó, Laci! Köszönöm a segítséget!

 

Jövőre találkozunk és remélem legalább ilyen jó társaság fog összejönni, mint most.

 

Üdv: Surányi Ferenc

 

Ott voltál?
Mondd el, hogy érezted magad!