Hétfői napon indulunk! Viszont számos kérdés érkezett az ügyfélszolgálatra, melyeket összegyűjtöttünk és válaszolunk rá.

 

Ha jelentkeztél tagnak, a következő sorokat feltétlenül olvasd el!

 

Számlázással, árakkal kapcsolatos kérdések

Tagnak jelentkeztem, mi lesz a letéti díjammal?

 

A találkozó letéti díját be tudjuk számolni a tagsági díjba. Ez számviteli szempontból is szabályszerű, amennyiben arról a számláról lett elutalva a letéti díj, aminek a tulajdonosa az a cég, akinek a nevére a számlát kiállítjuk.

 

Amennyiben a letéti díj egy másik számláról lett utalva (pl: privát bankszámla szám), úgy a letéti díjat vissza utaljuk és kérjük a teljes tagsági díjat elutalni.

 

 

Tudom-e havonta fizetni a tagdíjat?

 

Nem! Az első 3 hónapban csak egy összegben van lehetőség fizetni a tagsági díjat. A számla is egy összegben fogja tartalmazni a 3 hónapra szóló tagsági díjat. A tagsági díj bármilyen cég számára elszámolható költség.

 

 

Mennyibe kerülnek a tagsági szintek?

 

Ezüst tagság: 14.900 Ft Arany tagság: 49.700 Ft Platina tagság: 149.700 Ft

 

Az árak az első 3 hónapos időszakra vonatkoznak, egy összegben fizetendők és nettó összegek, nem tartalmazzák az áfát!

 

 

Tagsági szintekkel kapcsolatos kérdések

 

Mit tartalmaznak az egyes tagsági szintek?

 

  Ezüst Arany Platina
Zárt körű internetes fórum Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Évente klubtalálkozó Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Üzleti Partnerkereső + Mestervonal Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Webáruház 5% állandó kedvezmény Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
15.000 Ft értékű online hirdetési lehetőség (nem csak weblappal rendelkező cégeknek!) Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Weboldal optimalizálási programcsomag 13.700 Ft értékben Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Webáruház 10% kedvezmény   Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Havi előadás + hangfelvétel archiválva   Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
További 30.000 Ft értékű online hirdetési lehetőség   Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Zárd ki 3 konkurensed!   Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Weboldal optimalizálási programcsomag 59.000 Ft értékben   Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
100.000 Ft értékű hirdetési lehetőség céges hírlevélben     Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Havi klubvacsora szakértőinkkel     Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Havi, nagyon szűk körű műhelygyakorlat szakértőinkkel     Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Webáruház 15% kedvezmény     Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Vétó jog új Platina tag belépése esetén     Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
3 ezüst tagság ajándékba ügyfeleid, barátaid, munkatársaid részére     Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod
Platina tagok számára exkluzív, zárt fórum, amihez csak ők férnek hozzá     Gyakran Ismételt Kérdések vallalkozoi gondolkodasmod

 

 

Tud-e kiscsoportos tréningre, illetve klubvacsorára eljönni nem platina tag?

 

Nem! Ezek a kiscsoportos tréningek a tagok legbelsőbb problémájáról és annak megoldásáról szólnak. Az ott elhangzó információk szigorúan bizalmasak, melyekről felvétel nem készül és csak platina tag vehet rajta részt. A klubvacsora – exkluzivitása miatt szintén csak Platina tagok részére érhető el.

 

 

Át tudok-e lépni a 3 hónap alatt egyik kategóriából a másikba?

 

Az 1 hónap végén lesz lehetőség 1 alkalommal tagsági szintet változtatni. Erről bővebb információ később.

 

 

Ezüst tagként el tudok-e menni a havi előadásra?

 

Az Ezüst tagsággal rendelkező tagok 25.000 Ft +ÁFA díj megfizetése mellett részt tudnak venni az Arany- és Platina tagok számára megrendezett havi előadáson. Ezen a tréningen az egyik állandó és egy meghívott vendégelőadó tart a tagokat leginkább érintő témában előadást. Ezek után minden alkalommal lesz legalább 1 óra, amikor szabadon kérdezhet mindenki.

 

A szünetek kivétel nélkül hosszúak, hogy minél több lehetőség legyen az ismerkedésre, beszélgetésre és a szünetekben az előadók is folyamatosan elérhetőek.

 

Az egész tréning hangfelvételét minden résztvevő utólag megkapja.

 

 

Arany tagként hogyan tudom kizárni a konkurenciát?

 

Arany tagként jogod van 3 konkurensedet megnevezni, akik addig nem léphetnek be a klubba, amíg Te tag vagy.

 

A kizárás anonym, azaz ha valaki jelentkezik, akit kizártak, akkor nem tudja meg, hogy ki zárta ki.

 

A kizárás vonatkozik a teljes Klubra, így az ezüst tagságra is! Az első hónapban lesz lehetőség megnevezni a konkurenseket. Az első belépésnél az ilyen jellegű problémákat egyedileg fogjuk kezelni.

 

A Platina tagok ugyanúgy megnevezhetnek 3 konkurenst, akiket teljesen kizárhatnak a klubból.

 

 

Platina tagként hogyan tudom érvényesíteni vétójogom új belépő esetén?

 

Platina tagként lehetőséged van új platina tagok belépése kapcsán vétó joggal élni.

 

Minden új belépő 1 hetes “várakozó listára” kerül, ahol lehetősége van a többi platina tagnak vétó joggal élnie.

 

Ebben meg kell indokolnia, hogy miért nem szeretné, ha az adott jelentkező platina tag legyen.

 

A vétó jog nem automatikus! A vétó jog érvényesítése egyértelmű és konkrét indokláshoz van kötve, mely elfogadása, illetve elutasítása a VHKlub vezetőség joga.

 

 

A vétó jog csak a platina tagságra vonatkozik!

 

Ha a platina tag nem jelölte meg a 3 kizárandó között a belépni kívánót, de a vétó joggal élt, akkor ez a jelentkező csak ezüst, vagy arany tagságot választhat.

 

 

Platina tagként kinek oszthatom ki a 3 ezüst tagságomat?

 

Platina tagként jogosult vagy 3 ismerősödnek, cégtársadnak, rokonnak ezüst tagságot váltani, mely számodra a platina tagságon túl semmilyen extra költséggel nem jár. Ez a tagság addig él a meghívottaid számára, amíg Te magad Platina tag vagy.

 

Ezek a tagságok más tagsági szinttel nem vonhatók össze, más kedvezményre nem válthatóak be!

 

 

Egy tagsággal csak 1 ember jogosult használni a rendszert?

 

Alapjában véve csak 1 ember használhatja! Ezzel együtt tisztában vagyunk vele, hogy a cég vezetése gyakran nem egy kézben van, hanem több vezető közt oszlik meg.

 

Ennek tükrében megengedett, hogy a jelszavadat és felhasználó nevedet cégtársaddal megoszd.

 

FIGYELEM! A rendszer figyeli, hogy egy felhasználói névvel egy időben csak egy tag lehet bejelentkezve! ha az adataidat megosztod cégtársaddal, figyelj oda, hogy egyszerre ne lépjetek be, mert a rendszer AUTOMATIKUSAN KIZÁR!

 

A tagsági szintekhez tartozó rendezvényekre csak Te jöhetsz el egyedül!

 

 

VHK zárt rendszeréhez való hozzáférés

 

Első belépés

 

Június 29-n minden tag beléphet a zár közösségbe! kedden – szerdán küldjük a tagsághoz kapcsolódó proforma számlát, melynek befizetésére 5 munkanap áll rendelkezésedre. Eddig kell beérkeznie a számlánkra a tagsági díjnak. Ellenkező esetben a tagságot felfüggesztjük.

 

Ezek után postán küldjük a számlát.

 

A legelső belépésnél számos videó, illetve egyéb segédlet áll rendelkezésedre annak érdekében, hogy a rendszert maximálisan ki tudd használni.

 

Ezeket feltétlen nézd meg az első belépésnél, mert számos olyan funkciót építettünk a rendszerbe, mely komoly segítséget fog jelenteni számodra.

 

 

Hogyan tudok kapcsolati rendszert kiépíteni, hogyan érem el klubtársaimat?

 

Minden tag létre tudja hozni saját adatlapját, ahol olyan adatot ad meg magáról, amilyet szeretne. Itt lehetőséged van email címet, telefonszámot, illetve bármilyen egyéb elérhetőséget megadnod, illetve bemutatni saját magad.

 

Gyakorlatilag teljesen szabadon szerkeszthető az adatlap, tehát úgy mutatod be magad, ahogy az számodra a legszimpatikusabb. Ezeket az adatokat minden klubtag eléri, így számíthatsz rá, hogy az elérhetőségeiden keresztül keresni fognak.

 

A fórumon belül lehetőség van privát üzenetet küldeni egymásnak.

 

Figyelem! Ez a funkció öncélú reklámozásra nem használható! Amennyiben kéretlenül küldesz más tagoknak reklámüzenetet, azonnali kizárást von maga után!

 

Ezen túl a személyes találkozók kínálnak páratlan lehetőséget a legkiválóbb üzleti partnerségek kialakítására.

 

 

Van-e lehetőség szüneteltetni a tagságomat?

 

Nem! Ha beléptél a klubba és kilépsz, vagy csak egyszerűen nem hosszabbítod meg a tagságodat, 1 évig nem léphetsz vissza.

 

 

Mikor vannak a rendezvények és hogy tudok rá jelentkezni?

 

A platina tagok számára elérhető kiscsoportos tréning miden hónap utolsó csütörtökén lesz. Bővebb infó később.

 

Ezt megelőző kedden vannak az arany- és platina tagok számára elérhető előadások. Ezekre a rendezvényekre egy erre a célra fenntartott naptárban lehet regisztrálni néhány kattintással.

 

 

Hogyan tudok segítséget kérni a szakértőktől?

 

Ezüst tagként a fórumon keresztül tudod elérni a szakértőket.

 

Hozd létre saját vállalkozásod blokkját (topicját) és ezen keresztül beszélgess klubtársaiddal. A szakértőink gyakran nézik végig az egész fórumot és ahol tudnak, hozzá szólnak és segítenek gondolataikkal.

 

Amennyiben gyors segítségre van szükséged, a szakértőink fent tartanak topicot, ahova ha beírod kérdésed, az elsők között válaszolnak rá.

 

Arany tagként ezen túl lehetőséged van a személyes találkozók alkalmával szünetekben, illetve mindegyik előadás végén tartott “kérdezz-felelek” szekcióban a segítségüket kérni, de az ezüst tagokhoz hasonlóan a fórumon is rendszeresen elérhetőek.

 

Platina tagként egy külön, elzárt szekció van fenntartva számodra a fórumon belül, ahol a szakértőink a lehető legaktívabbak.

 

Az arany tagoknak járó lehetőségeken túl a kiscsoportos tréningek csak és kizárólag rólad és kérdéseidről szólnak.

 

 

Reklámozhatok-e a klubban, fórumban?

 

A fórumban lesz egy kifejezetten erre a célra szánt rész, ahol bátran adj “ellenállhatatlan ajánlatot” klubtársaid számára. Ez az a hely, ahol mutasd be magad, reklámozd cégedet és adj extra ajánlatot klubtársaid részére.

 

Ezen a blokkon kívül viszont szigorúan tilos nem a témába vágó, öncélú reklámokkal zaklatni a klubtársakat mind fórumbejegyzés, mind privát üzenet formájában. Úgy, ahogy Te sem szeretnél állandó “spam leveleket” kapni, úgy a többi tagtársunk sem szeretne.

 

Reklámozásra csak és kizárólag az erre a célra fenntartott részleget használhatod.

 

A szabály megszegése azonnali és végleges kizárással jár!

 

 

Milyen termékek lesznek a webáruházban?

 

A webáruházba minden olyan hasznos termék, oktató anyag, könyv, tréning felkerül, melyet a klub vezetősége ajánl.

 

A klubtagok számára a tagsági szintekhez tartozó állandó kedvezmények érhetők el (ezüst: 5%, arany 10%, platina 15%). A webshopban nem tag is vásárolhat, normál áron.

 

Ennek a webáruháznak a nagy előnye számodra, hogy csak olyan terméket találsz, melyet előminősítés előzött meg.

 

Azok a tréningek, oktató anyagok, termékek, melyek ebben a webáruházban szerepelnek, azok garantáltan nagyon jó befektetések és a VHKlub kifejezett ajánlását élvezik.

 

 

Most még nem vagyok tag. Milyen lehetőségeim vannak?

 

Milyen, ingyenes lehetőségekre számíthatok?

 

A VHKlub.hu oldalon a blogon keresztül igyekszünk hasznos tartalmat adni azoknak, akik még nem hozták meg a döntést és nem léptek be a Klubba. Természetesen ezek az információk csak morzsái annak, amit a belső, zárt rendszerben a tagok elérnek.

 

 

Van-e lehetőségem “külsősként” részt venni VHKlub rendezvényeken?

 

Minden évben rendezünk VHKlub találkozót, ahova nem klubtag is eljöhet. Ezekről a lehetőségekről a blogon keresztül számolunk be. Más formában a klub életébe külsős nem tud betekinteni!

 

 

A 3 hónapos időszak alatt mikor lesz lehetőségem csatlakozni?

 

A most induló 3 hónapos időszak alatt NINCS LEHETŐSÉG CSATLAKOZNI! A kapuk megnyitása legközelebb szeptember végén várható.

 

Ha kérdésed van, kérlek tedd fel itt és igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

 

 

Baráti üdvözlettel: Surányi Ferenc

 

u.i.: Hétfőn indulunk! Ha tag vagy, várhatóan hétfő délután már be fogsz tudni lépni a rendszerbe, de addig még küldünk információt.