Holnap van a NAGY nap!

 

Holnapi nap kapcsán a legfontosabb információk még egyszer és összefoglalva:

 

 

Mit hozz magaddal?

 

Legalább 100-150 névjegykártya, melyet a nap folyamán tudod a leendő partnereidnek oda adni.

 

Szóróanyag, amit kirakhatsz a bejárat mellett elhelyezésre kerülő közös asztalon (maximum A4 méret!).

 

 

Ha nem szeretnél egyedül jönni:

 

Ha szeretnél még regisztrálni valakit, nincs más teendőd, mint ide kattintani, megadni a regisztrációs adatokat. Azonnal küldi a rendszerünk a proforma számlát, melyet a korábbi gyakorlatnak megfelelően kérünk elutalni (4.500 Ft + ÁFA Tekintttel arra, hogy már a bankunkba nem biztos, hogy be fog érkezni a befizetési bizonylatot hozd magaddal!).

 

Lehetőség van a helyszínen is jegyet váltani (9.900 Ft + ÁFA).

 

 

Helyszín és parkolás:

 

Cím: Material Center 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58.

 

A Material Centerben mélygarázsban lehet parkolni óránként 160 Ft-s áron. A környéken a parkolás díjtalan.

 

 

Ajándék:

 

Minden résztvevő majd’ 70.000 Ft értékű ajándékot (vásárlási utalványok, információs termékek, stb.) kap a regisztrációs pultnál!

 

 

Helyszíni regisztráció:

 

A rendezvényre 500-700 látogatót várunk! Ennek tükrében regisztrálni 9.00-tól lehet. A Kiállítás területére 10.00-tól lehet bemenni! Gyere 10 előtt! 10.30-kor lesz a nap egyik legizgalmasabb játéka, ahol garantáltan legalább 30-50 névjegykártyát fogsz tudni cserélni a többi cégvezetővel. NE HAGYD KI!

 

A regisztrációs díjról a számlát a helyszínen fogod megkapni 11 óra után! Miután mindenki beregisztrált, bármikor oda tudsz menni a regisztrációs pulthoz és átadjuk az arra a névre szóló számlát, amit regisztációnál megadtál.

 

 

Program:

 

10.30-kor lesz a nap egyik legizgalmasabb játéka! Ezt ne hagyd ki! Itt lesz lehetőséged legalább 30-50 névjegykártyát cserélni más cégvezetőkkel! A játéknak komoly tétje lesz! Úgy tudsz hatékonyan felkészülni, ha a saját liftmarketing bemutatkozásodat elkészíted! Légy kreatív!

 

A helyszínen lesz büfé, ahol üditőt, szendvicset, kávét szolgálnak fel, melynek költségét mindenki maga fizeti. Egész nap játékok! A VHK kiállítók számos játékkal, programmal készülnek! Járj nyitott szemmel a kiállítók között! Lesz ingyenes masszázs, csontsűrűség mérés, “Kemény kezű vezető” verseny, házbiztonság-technikai bemutató és még számos izgalmas esemény.

 

 

Előadások

 

Az előadások pontos tematikáját itt tudod letölteni:

 

Ha bármi kérdésed volna, kérlek írj az info@vhklub.hu címre, vagy hívd a 06-20-362-8289 számot (ügyfélszolgálat – Fatalin Gabriella)

 

Holnap találkozunk!

 

 

Üdvözlettel: Surányi Ferenc VHK alapító