Hülye lennék kihagyni egy ilyen lehetőséget! vallalkozoi gondolkodasmodTegnap részt vettem egy tréningen, ahol lehetőségük volt a résztvevőknek jelentkezni az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozóra.

 

Számomra is meglepő módon a tréningen résztvevők 83%-a jelentkezett! Az egyik taggal, amikor személyesen beszélgettem, akkor a következőt mondta:

 

 

“Igaz, hogy Romániából jövök, de “Hülye lennék kihagyni egy ilyen lehetőséget!”.

Ha még nem regisztráltál, SOS válassz! Június 16-n kedden megyek –»» Június 20-n szombaton megyek –»»

 

 

Leggyakoribb kérdések:

 

“Csak hétfőn tudok utalni, akkor törlődik a regisztrációm?” NEM! Annyi a teendőd, hogy a befizetési bizonylatot, vagy bármilyen kimutatást hozz magaddal arról, hogy az utalást elindítottad. A rendezvény helyszínén való regisztráció alkalmával kollégáinknak mutasd fel a befizetési bizonylatot és minden rendben lesz.

 

“Hozhatok magammal “külsőst”?” IGEN! Annyi a teendőd, hogy őt is külön regisztrálod az ő adataival. Ha június 16, keddre szeretnéd regisztrálni, akkor kattints ide–»» Ha június 20, szombatra szeretnéd regisztrálni, akkor kattints ide–»» Regisztráció után azonnal küldjük a proforma számlát a letéti díjról. Az ő esetében is teljesen jó megoldás, ha hozol valamilyen iratot az utalás/befizetés tényéről.

 

“Honnan tudom, hogy betelt az összes hely?” A regisztráció automatikusan letiltódik 200 főnél, azaz ha még tudsz regisztrálni, akkor benne vagy a 200-ban és a helyed biztosítva van!

 

“Hol lesz pontosan az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozó?” 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12. LURDY Ház I. emelet. Hülye lennék kihagyni egy ilyen lehetőséget! vallalkozoi gondolkodasmod Hülye lennék kihagyni egy ilyen lehetőséget! vallalkozoi gondolkodasmod

 

“Mettől meddig tart?” Regisztráció: 12.40-től (kedden és szombaton egyaránt) Ajtók zárása és kezdés: 13.00 Várható befejezés: 19.00

 

 

Kérlek, légy pontos, ne késs!

 

“Mire számíthatok, miről szól a Találkozó?”

 

Ma Magyarországon a vállalkozások elsöprő többsége így néz ki:

 

Hülye lennék kihagyni egy ilyen lehetőséget! vallalkozoi gondolkodasmod

 

Ez az elmúlt időszakban nem volt gond, mert lyukas vödörrel is egészen szép eredményt lehetett produkálni. Ennek az időszaknak viszont VÉGE, akár tetszik, akár nem!

 

Az egész nap a vödröd befoltozásáról szól! A találkozó alkalmával számos lehetőséged lesz, hogy a saját céged problémáit vesd fel és arra keressük együtt a megoldást.

 

A nap végén úgy fogsz haza menni, hogy egy pontos útmutatót fogsz kapni ahhoz, hogy mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy a vállalkozásod  úgy működjön, ahogy azt mindig is megérdemelted volna!

 

Ha még nem regisztráltál, tedd meg azonnal és légy részese egy történelmi pillanatnak! Nagyot álmodtunk! Nem kisebb a célunk, mint hogy kisegítsük a magyar kisvállalkozókat a nehéz helyzetből és egy olyan népmozgalmat indítsunk el, melynek az eredménye egy sikeresebb, élhetőbb kisvállalkozói lét!

 

A június 16-i találkozóra itt tudsz regisztrálni –»»

A június 20-i találkozóra itt tudsz regisztrálni –»»

 

“Mikor indul a Vállalkozz Hatékonyan Klub?”

 

A két találkozó alkalmával lehetőséged lesz jelentkezni Klubtagnak. Részletek a helyszínen.

 

 

“Még mindig nem tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni a Klubtagság és még rengeteg dolog nem világos a Klub kapcsán.”

 

A Találkozó alkalmával mindenre fény derül!

 

 

“Nem tudok elmenni egyik találkozóra sem! Elérhető lesz számomra valamilyen módon esetleg a felvétel, vagy lesz később hasonló rendezvény?”

 

Mindkét kérdésre a válasz egyértelmű NEM! A találkozón számos olyan pillanat lesz, ami egyáltalán nem tartozik másokra. Gondolom Te sem örülnél, ha egy kérdésedre adott válasz, melyet a cégedben megvalósítva komoly sikerre számíthatsz, kitudódna és eljutna a konkurenciádhoz is. Tehát a hangfelvétel nem lesz elérhető és a közeljövőben sem várható hasonló rendezvény.

 

Azt gondolom, itt az ideje, hogy regisztrálj és megkeressük a legnagyobb kérdéseidre a legjobb válaszokat! Jelentkezz! Most még nem késő!

 

 

Te siránkozol, vagy teszel valamit a céged fellendülése érdekében?

 

A konkurenciád talán már regisztrált …

 

Te mikorra jelentkezel?

 

Június 16, kedd –»»

Június 20, szombat –»»

 

 

Ha regisztráltál, akkor nemsokára találkozunk személyesen is.

 

 

Baráti üdvözlettel: Surányi Ferenc