Egész nap folyamatosan csöng a telefonod. Egyszerre ezer dolgot próbálsz meg fejben tartani, egy problémát megoldasz és azonnal a helyébe lép másik kettő. A munkatársaid gyakran ahelyett, hogy megoldanák a gondokat, inkább generálják.

 

 

Lassan kezd az életed teljesen kilátástalanná válni.

 

Frusztrált vagy, kezdesz kiégni és fogalmad nincs, hogyan ( és MIKOR?) fogsz ebből az egész mókuskerékből kiszállni.

 

Az imént szóltam hozzá a VHK fórumban egy topichoz, ahol arról folyik a beszélgetés, hogyan lehet elérni, hogy a cég függetlenedjen a cégvezetőtől és ha a cégvezető úri kedve úgy tartja, hogy mondjuk egy hétre szeretne elmenni kikapcsolódni, akkor ne omoljon össze minden. Amikor megírtam a bejegyzést, nagyon fura érzés kerített hatalmába

 

Én ezt a beszélgetést már átéltem egyszer… Átéltem, de volt egy apró különbség.

 

Akkor én kérdeztem, hogyan lehet a cégből kiszakadni és valaki más válaszolt. Most pedig én voltam az, aki elmondta, hogyan szakadt ki a cégéből. A kislányom ma 41 napos és ma volt az első nap a születése óta, amikor az üzletembe bementem és ott voltam kb. fél napot (többször bent voltam, de csak egy-egy megbeszélés erejéig). A telefonom nem csöng, a munkatársak sem esnek kétségbe, ha nem vagyok elérhető…

 

 

Amennyiben Te is szeretnél kiszakadni a cégedből úgy, hogy az közben nélküled is képes működni, akkor van egy jó hírem, mert nem túl bonyolult.

Mindösszesen 2 törvényt kell betartanod.

 

Mi ez a két törvény?

 

Részben erről fog szólni a VHK Roadshow rám eső előadása. Az előadásra várunk minden olyan cégvezetőt, aki kifogások helyett inkább a kiutat és a fejlődés lehetőségét keresi.

 

Az előadás számodra TELJESEN INGYENES és semmiféle kötelezettséggel nem jár!

 

 

Ha szeretnél többet megtudni erről az előadásról, kattints ide!

 

Ha szeretnél regisztrálni az egyik időpontra, kérlek válassz!

 

 

 

Baráti üdvözlettel: Surányi Ferenc

 

u.i.: Amennyiben Neked már is sikerült kiszakadni a cégedből, kérlek írd meg, hogy mit és hogyan csináltál! Ha még a céged rabja vagy, írd meg, hogy mi gátol leginkább a cégtől való függetlenedésben.