A válságnak sosem lesz vége. . .

 

hiszen nincs válság! Változás van! Megváltoztak a játékszabályok és itt két lehetőséged van: 1: A fejed a homokba dugod és úgy véled, hogy egyszer el fog múlni ez a válság és megint minden úgy lesz, mint régen. 2: Mivel a “dzsungel semleges”, a változás semleges, így elfogadod, hogy meg kell ismerned a játékszabályokat, változnod kell és a játékszabályokat megismerve sikerre viszed vállalkozásod. Ha a Te utad a második és nyavalygás helyett megismered az új játékszabályokat, akkor közöttünk a helyed!

 

 

Meghívó

A Vállalkozz Hatékonyan Klub alapítói meghívnak Téged az

 

I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozóra

(max 200 fő!)

 

Gyere el, ha a vállalkozásod nem úgy megy, ahogy azt szeretnéd, ahogy azt megérdemled!

 

Találkozzunk, ha mindent megteszel a céged fejlődéséért, de valami még mindig hiányzik. Egy apró szikra egy fantasztikus gondolat, egy tanács, aminek hatására elindul a szekér és a cégedbe fektetett munka egyszer csak elkezdi meghozni a gyümölcsét.

 

 

A mai kisvállalkozóknak sosem látott szükségük van a változásra!

 

Megváltozott a világ! Ha nem változunk vele, akkor csak a végtelen és állandó szenvedés marad!

 

Te szenvedni akarsz, vagy változni és sikeres igazi Hatékony Cégvezetővé válni? Ha haladni szeretnél, ha egy fejlődő céget szeretnél, ha szeretnél kikerülni a mindennapi mókuskerékből, akkor találkozzunk!

 

Találkozzunk június 16-n, vagy június 20-n 13.00-kor a Budapesti Lurdy Házban (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14)

 

Neked melyik időpont felel meg?

 

Jelentkezem az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozóra!

 

június 20-ra regisztrálok –»»

 

A részvétel teljesen ingyenes és minden kötelezettségtől mentes, csupán egy jelképes 5.000 Ft-s letétet kérünk, melyet ha ott voltál a találkozón, akkor 5 munkanapon belül teljes egészében, hiánytalanul, minden levonás nélkül visszautalunk a számládra.

 

Gyere el, ha:

 

  • égő vágy van benned, hogy a céged sikeresebb legyen!
  • a céged rabszolgája vagy és ebből ki szeretnél törni!
  • nem csak siránkozol, hanem hajlandó vagy tenni is a sikereidért!
  • te pontosan tudod, hogy a céged fejlődése a benned rejlő tudásból fakad, hajlandó vagy tanulni és a megtanult tudást a gyakorlatban alkalmazni.

 

Ok! Ott leszek az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub találkozón, ami számomra TELJESEN INGYENES!

 

június 20-ra regisztrálok –»»

 

 

Ez a rendezvény NEM NEKED VALÓ, ha:

 

  • nem tudod, illetve nem akarod az 5.000 Ft-s letéti díjat előteremteni
  • úgy gondolod, hogy többtíz éves vállalkozói múlttal a hátad mögött, neked nem lehet újat mutatni (De lehet, méghozzá nagyon sokat!)
  • te jobban szeretsz siránkozni, a válságot, a kormányt, a konkurenciát, stb. okolni saját magad sikertelenségéért, ahelyett, hogy kézbe vennéd a sorsodat és elfogadnád, hogy ahol vagy, azért csak és kizárólag TE vagy a felelős.
  • úgy érzed, hogy nincs szükséged egy oktató, támogató klubra, ahol mindig számíthatsz a többiek segítségére.
  • úgy érzed, hogy teljesen tehetetlen vagy a saját sorsodat illetően.

 

 

Én feltétlen elmegyek az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub találkozóra!

 

június 20-ra regisztrálok –»»

 

 

Miről lesz szó?

 

Légy a vendégünk az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozón! kapcsolatepitesdr. Tóth András, arról fog beszélni hogy, mit tegyél, ha a csőd szélén vagy, illetve oda fog sodorni a rengeteg kintlevőség. András zseniális megoldásrendszert dolgozott ki a kintlevőség radikális csökkentésére.

 

Ezen túl gyakran gondolkozol azon, vajon hova tűnik a pénz a cégedből? Az a pénz, ami Téged illet, akkor András előadásán nagyon figyelj! Biztosan volt már olyan érzésed, hogy úgy tűnt, megy a biznisz, sokat dolgozol, úgy látszik, van is eredménye, de a végén a kasszában közel nem volt annyi pénz, mint amennyit szerettél volna. Andrástól megtudhatod, hol van ez a pénz.

 

dr. Tóth Andrásra érdemes odafigyelni, hiszen blogját és írásait 30.000-n olvassák. Tanácsai révén megszámlálhatatlanul sok cég lett sikeres, jól menő vállalkozás. Tudása ma Magyarországon a kis cégek számára elengedhetetlenül fontos.

 

 

talalkozzunk Kelkó Tamás előadásában arról fog beszélni, hogyan tudsz olyan szervezetet felépíteni (1 fős cég is már szervezet!), ami hatékony, jól működik és olyan, mint egy örökmozgó.  Hol találsz olyan munkatársakat, akikre mindig is vágytál és ezeket a munkatársakat hogyan tudod motiválni úgy, hogy maximális erőbedobással dolgozzanak a cégedben.

 

Tamás számtalan cégben dolgozott, mint tanácsadó, melynek eredményeképpen egy összeomlás előtt álló cégből sikeres és fejlődő vállalkozás lett. Ha szeretnél egyszer kiszállni a cégedből, szeretnéd, ha a vállalkozásod nélküled is működjön és Te el tudj menni 2-3 hétre nyaralni úgy, hogy közben tudod, a cégedben minden rendben van, akkor Tamás előadására nagyon NAGYON figyelj!

 

 

Légy a vendégünk az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozón! kapcsolatepitesSurányi Ferenc arról fog beszélni, hogy a 2005-ben a csőd szélére került vállalkozását hogyan szervezte át, mit és hogyan csinált, aminek eredményeképpen ma van egy cége, melyben hetente összesen átlag 1-2 órát dolgozik (heti 1-2 óra!) és minden megy nélküle.

 

Be fogja mutatni, mik voltak azok a momentumok, amikre nem figyelt oda és ennek hatására az ország egyik legismertebb hifis cége pillanatok alatt ment tönkre és amikor ezt felismerte, mit és hogyan tett, mely garantálta számára a csődből való kitörést és későbbi sikert.

 

Surányi Ferenc egy olyan vállalkozó, aki folyamatosan keresi az új ismereteket, megoldásokat, melyeket képes pillanatok alatt átültetni a gyakorlatba. Egy vérbeli vállalkozó, aki már esett hatalmasat és el tudja mondani, mit és hogyan tegyél, hogy ezeket a helyzeteket elkerüld.

 

 

Ok! Ott leszek az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub találkozón, ami számomra TELJESEN INGYENES!

 

június 20-ra regisztrálok –»»

 

Az egész rendezvény alatt számtalan lehetőséged lesz személyesen is kifaggatni szakértőinket. Ezen túl feltétlen használd ki a lehetőséget, hogy vállalkozótársaiddal megismerkedj!

 

Találkozz motivált, tettre kész vállalkozókkal, olyanokkal, amilyen Te is vagy!

 

“Minden ember életében van néhány olyan pillanat, amikor lehetősége lesz többet elérnie 12 hónap alatt, mint az elmúlt 12 évben!”

– Szun Ce

 

 

Előre szólunk! Ez egy ilyen lehetőség számodra! Csak rajtad múlik, hogy velünk tartasz, vagy elszalasztod a lehetőséget. . .

 

Amint a regisztrálók száma eléri a 200-t, a regisztrációs lehetőség véget ér! 200 hely van, egy darabbal sem több! Te benne leszel a 200-ban, vagy sem?

 

 

Nem hagyom ki a lehetőséget és elmegyek az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub találkozóra, TELJESEN INGYEN!

 

június 20-ra regisztrálok –»»