Ma erre van a legnagyobb szükség! ertekesites targyalastechnika

Szinte alig van olyan iparág, ahol ne esett volna drasztikusan vissza a forgalom.

 

Egyes iparágak 50-70, sőt, akár 80%, vagy még magasabb visszaesésről számolnak be. Ebből is jól látható, hogy miért értékelődött fel olyan nagy mértékben a KAPCSOLATI TŐKE.

 

Ha megkérdezek egy vállalkozót, hogy “Mi az, amire most a leginkább szükséged volna?”, akkor nagy valószínűséggel valami ilyesmi választ kapnék:

 

 

“Ma a legnagyobb kérdés, hogy honnan lesz elég vásárlóm!”

 

Ha van egy jól kiépített, karban tartott ismerettségi köröd, ahol szép számmal akadnak potenciális vásárlóid, akkor ma olyan előnyben vagy a konkurenciával szemben, melyet nagyon nehéz ellensúlyozni. Viszont mit tegyél, ha nincs ilyen kiépített kapcsolatrendszered, illetve még túl kis méretű?

 

Talán még emlékszel, hogy azoknak a vállalkozóknak, akik beléptek a VHK tagjai közzé, ígértünk egy kapcsolatépítő napot. Ennek kapcsán néhány napja leült a 3 alapító és álmodtunk egy nagyot, mely számodra is nagy fontossággal bírhat!

 

Álmodtunk egy nagyot és megálmodtuk ezt:

 

 

I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Kiállítás- és Kapcsolatépítő Nap

 

Melyre Téged is szeretettel várunk!

 

 

Mi a célja?

 

Az egész nap nem fog másról szólni, mint hogy minden lehetőséget megadjunk a klubtagoknak és az érdeklődőknek is, hogy kapcsolatokat építsenek.

 

Klubtagjainknak (ezüst-, arany-, és platina tag) lehetősége lesz kiállítóként megjelenni, ahol be tudják mutatni cégüket és minden lehetőség adott lesz, hogy jelentős kapcsolati tőkét tudjanak kovácsolni a nap végére.

 

Ha látogatóként veszel részt a Kapcsolatépítő Napon, akkor feltétlen hozz magaddal rengeteg névjegykártyát és szóróanyagot, melyet egy erre a célra kialakított asztalon elhelyezve reklámozhatod tevékenységedet.

 

 

Gyakorlatban:

 

Egy egész napos rendezvényt tervezünk, ahol lesznek ismerkedést elősegítő programok és más érdekes események. A VHK tagok (csak VHK tagok) kiállíthatnak, reklámozhatnak, megismertethetik termékeiket a többi VHK taggal és érdeklődőkkel.

 

Az érdeklődőknek is szeretnénk lehetőséget adni a reklámozásra és tervezünk egy nagy asztalt, ahova kirakhatják névjegykártyájukat, szóróanyagaikat.

 

Az egész napos rendezvény alatt minden lehetőséget megadunk, hogy a lehető legtöbb kapcsolatot tudd kiépíteni! Minden VHK tag kap egy nagy nyakbaakasztót, melyről nagyon könnyen leolvasható a neve, cégneve és 1 mondatos, rövid bemutatkozása. Ezzel segítjük elő, hogy minél többen megismerjék a másikat. A rendezvény előreláthatólag november 19-n lesz. Kapunyitás 10-től. Napközben több programot tervezünk, mely első sorban VHK tagoknak szól, nap vége kb 18 körül. Helyszín: nagy valószínűséggel a Lurdy Házban lesz, mert itt van elég nagy terem. Van teherlifit (ha valaki nagyon belendülne…), könnyű és díjtalan a parkolás, könnyen megtalálható. A szomszédban vannak kávézók, ahol le tudsz ülni egy-egy ígéretesnek tűnő partnerrel beszélgetni.

 

Nagyon szívesen vennénk a véleményedet, hogyan tetszik a dolog, illetve ötletelj velünk és mondd el, hogy mit tehetnénk még annak érdekében, hogy sikeresebb lehessen ez a nap?

 

 

Amit terveztünk:

 

  • minden kiállító megjelenhet egy reklámfüzetben, melyet minden látogató megkap. Így a látogatók is el tudják dönteni, hogy kit érdemes meglátogatni és hol fogja találni, míg a kiállító is nagy publicitást szerez.
  • kapcsolatépítő játékokat tervezünk (első sorban VHK tagoknak).
  • a látogatóknak egy nagy aszalt készítünk ki, ahova lerakhatják névjegykártyájukat és szóróanyagaikat
  • Lesz egy nyugodt kávézó sarok, ahol a komolyabb beszélgetéseknek adunk teret
  • az érdeklődők és látogatók napokkal a rendezvény előtt megkapják a kiállítókból álló reklámfüzetet, hogy jóelőre tájékozódni tudjanak
  • Próbáljuk ösztönözni a kiállítókat, hogy egyedi-, “nagyon ütős” ajánlatokkal készüljenek, így is megkönnyítve a legelső lépéseket az együttműködések felé.

 

 

Mit tudnánk még bele tenni?

 

Mit gondolsz a rendezvényről?

 

Lehetőséget szeretnénk adni minden érdeklődőnek, hogy eljöhessen.

 

Te el fogsz jönni?

 

 

Támogató ötleteidet, gondolataidat előre is köszönöm!

 

 

Üdv: Surányi Ferenc