Van az az érzés, amiért érdemes éjt nappallá téve dolgozni, ez a mostani pedig pont ilyen!

 

Az elmúlt néhány nap nagyon megfeszített volt számunkra.

 

Kibogozhatatlan, beazonosíthatatlan utalások, számlára befizetés teljesen ismeretlen néven és ismeretlen sorszámú proforma számlára hivatkozva, stb. Szóval izgalmas napokon vagyunk túl, de mindenképpen megérte!Néhány perce rögzítettük fel az utolsó tagot és nagyon boldogok vagyunk!

 

Egyrészről egy nagyon fárasztó napot zárunk le, de egy újabb igen izgalmas szakasz elé nézünk. Ha Te is tag vagy, akkor kapnod kellett egy aktiváló emailt, amiben megtalálod a felhasználó neved és jelszavad. Ha beléptél, kérlek legelőször a bemutatkozás részt látogasd meg és mutasd be magad, illetve vállalkozásod a többi klubtagnak!

 

Holnap délelőtt készítek egy oktató videót a rendszer képességeiről. Ezt a videót feltétlen nézd meg, mert számos olyan funkció áll rendelkezésedre, mely nagyban meg fogja könnyíteni az életünket.

 

 

Ezen túl egy nagyon fontos információ:

 

Mindenkinek vissza lett utalva a letéti díj, kivéve azoknak, akiknek a tagsági díjba beszámoltuk. Tekintettel arra, hogy pénteken még késő este is nyomoztak a kollégák egy-egy nehezen beazonosítható utalás után, többen csak kedden reggel kapják meg a visszautalt letéti díjat. Kérlek amennyiben valami oknál fogva még szerda reggel sem lenne a számládon a letéti díj, írj nekem!

 

 

Baráti üdvözlettel: Surányi Ferenc