Igen érdekes, ugyanakkor nem túl biztató az a következtetés, amire a Vállalkozz Hatékonyan Klub az elmúlt több, mint 1 éves fennállása alatt jutottunk.

 

Számos kisvállalkozó annyira nehéz helyzetben érzi magát, hogy már egyáltalán nem bízik abban, hogy van kiút. Oly mértékben süllyedt el a cége mocsarában, hogy minden küzdelmet feladott, belefáradt és elhiszi, hogy semmi remény a felemelkedésre. Bár jár tréningekre, olvas olyan oktató anyagokat, melyek arról szólnak, hogyan másszon ki a bajból, mégsem tesz semmit (SEMMIT!).

 

Nekik szeretnék egy kis támogatást nyújtani és ebben kérem
most a segítséged!

 

Legyél a segítségemre!

 

Tisztában vagyok azzal, hogy a magyar emberekbe egyszerűen belenevelték azt a nézetet, hogy az öndicséret büdös. Érdekes, hogy ha egy amerikai embert kérdezünk meg, hogy milyen eredményeket ért el, ők bátran dicsekednek a sikereikkel, míg itthon ez sok esetben visszatetszést kelt.

 

A mostani bejegyzés erejéig – ha van benned ilyen gátlás,
kérlek vesd le Te is!

 

Te mit tettél a vállalkozásodért? blog

 

Végezzünk el egy tesztet úgy, hogy minden gátlást vessünk le és bátran dicsekedjünk el a cégünk eredményeivel. Mit szólsz hozzá? A játék lényege az legyen, hogy megmutassuk, igenis a cégvezető a felelős a vállalkozása sorsáért. Ha én, mint vezető hajlandó vagyok tenni a fejlődésért, csak és kizárólag akkor van esélyem az előmenetelre. Ha én magam sem hiszem el, hogy van kiút, van lehetőség a felemelkedésre, akkor ki fog hinni bennem, illetve a vállalkozásomban?

 

Tehát a játék célja legyen az, hogy elmondd, milyen helyzetben volt a vállalkozásod, amikor elhatároztad magad a cselekvésre, mit tettél a helyzet javítása érdekében és milyen eredménnyel zárult. Röviden a következő kérdésekre keressük a konkrét választ:
 

  • Milyen helyzetben voltál akkor, amikor cselekvésre
    szántad el magad?
  • Konkrétan mit és hogyan csináltál?
  • Mi változott, milyen eredménye lett a cselekvésnek?

 

Ha megírod a saját vállalkozásod sikersztoriját, bátran tedd alá reklámodat, weboldalad címét, elérhetőségedet.

 

Fontos! Minden olyan bejegyzést, ami csak egyszerű önreklámozást céloz, ügyfélszolgálatunk töröl.

 

Ha bejegyzésed nem jelenik meg azonnal, ne aggódj! Adminisztrátorunk hamarosan engedélyezi, nem kell újra beírnod.

 

Üdvözlettel: Surányi Ferenc