A két találkozó alkalmával összesen 225 vállalkozóval beszéltünk.

 

A találkozó alkalmával 48,4%-a regisztrált a Vállalkozz Hatékonyan Klubba.

 

A tagok 70%-a jelentkezett ezüst tagságra. A tagok 16%-a lett arany tag. Az exkluzív, prémium tagsághoz csatlakozott a vállalkozók 14%-a.

 

Amennyiben Te is csatlakoztál hozzánk: A klub indulása: június 29 hétfő Jövő héten kollégáink még MINDEN TAGOT hívnak az adatok pontosítása, számlázás, stb. kapcsán. Amennyiben Te is ott voltál a találkozón, de nem jelentkeztél tagnak: Kollégáink jövő héten szerdán-csütörtökön hívnak a visszautaláshoz szükséges adatok pontosítása kapcsán és ezzel együtt – ahogy ígértük – azonnal utalják hiánytalanul a letéti díjat.

 

 

Néhány személyes gondolat

 

Az alapító tagok mindhárman nagyon köszönjük az aktív részvételt! Fantasztikus érzés ennyi tettre kész, haladni akaró vállalkozóval találkozni. Köszönjük!

 

 

Akik ott voltak június 16-n, illetve 20-n, mind nagyon különleges vállalkozó.

 

Mindannyian számos okot fel tudnánk sorolni az elkeseredettségre, de ha van vállalkozó, aki nyertese lehet ennek a nehéz időszaknak, azok a cégvezetők, akik nem siránkoznak, hajlandóak tanulni, hajlandóak magukba fektetni, hajlandóak változtatni. Az I. Vállalkozz Hatékonyan Klub Találkozón megjelent cégvezetők kivétel nélkül ilyenek!

 

Az indulásig, június 29-ig minden taggal pontosan leegyeztetünk mindent.

 

 

Baráti üdvözlettel: Surányi Ferenc

 

u.i.: Te is ott voltál? Hogy érezted magad? Milyen hasznos gondolataid támadtak?

 

u.u.i.: Te is jelentkeztél tagnak? Mit vársz a klubtól? Mi az, ami miatt jelentkeztél a klubba?