Ha mégsem, akkor fizetek 5.000.000 Ft-ot!

Kapsz tőlem egy lépésről-lépésre követhető 100%-ban gyakorlati megvalósító tervet, amin elég csak végighaladnod és a 12. hónap végére eléred a MINIMUM 10-szeres profitnövekedést!

Ha ez mégsem valósulna meg, akkor fizetek neked akár 5.000.000 Ft-ot!

Érdekel? Olvass tovább!

1997 óta vagyok vállalkozó. Az első cégemet (SurányiHifi) 7 év alatt építettem fel oda, hogy elértük a kb fél milliárdos forgalmat. Csúcs időszakban volt 13 alkalmazottam. Aztán néhány rossz döntést követően teljesen tönkrementünk és felhalmoztunk majd 50 milliós tartozást (2005-ben ez egy kicsivel nagyobb nagyságrend volt, mint most). Gyakorlatilag minden elúszott, csak a tartozás nem.

Viszont 1,5 év alatt újra felépítettem mindent és minden tartozást kifizettünk, azaz 1,5 év kellett hozzá egy hatalmas tartozásból felállva felépítsek egy új, sokkal jobban működő, de hasonló kaliberű céget.

Akkor kezdtem el kidolgozni egy teljes cégvezetési módszertant, aminek segítségével a cégem helyzete stabilizálódott és villámgyorsan került minden a helyére. Azóta ezt a módszertant finomítom és ezek szerint vezetem a cégeimet, aminek az eredménye, hogy stabil, kiszámítható, önműködő a vállalkozásaim vannak, amik jelentős profitot termelnek.

Átlagos 1.473% növekedés

Azóta ezt a módszertant a mai napig 2.436 vállalkozásnál vezettük be. (az 1 fős mikrovállalkozástól kezdve a 30-40 főt foglalkoztató KKV-ig mindenki szerepelt már a legspecifikusabb piacokat is beleértve) Akik pontosan követték az útmutatásomat, átlagosan 1.473%-os növekedést tapasztaltak cégük profittermelő képességükben.

A mikrovállalkozások egy hatalmas szintet ugrottak és már több főt foglalkoztatnak, a nagyobb KKV-k pedig a piaci részesedésből hatalmas szeletet tudhatnak magukénak. Minden esetben a vállalkozások komoly cégekké alakultak, a vállalkozók pedig cégvezetővé. Több pénzzel, szabadidővel, nyugalommal, kiszámíthatósággal és biztonsággal.

A rossz hírem, hogy tanácsadóként nem tudok jelenleg segíteni. A konzultációimra várólista van, ami hónapokra előre teljesen be van telve (idén már nem kapsz időpontot) még úgy is, hogy a tanácsadói óradíjam az országban a legmagasabbak között van.

100% gyakorlati program

Tudom, hogy őrült nagy az igény a gyakorlati programokra, hiszen tréningekkel, elméleti képzésekkel Dunát lehetne rekeszteni, de az mind csak elmélet. Ha nem ülteted a gyakorlatba, akkor semmit sem ér.

Ezért alkottam meg ezt a vérbeli, 100%-ban gyakorlati cégátalakító programot, ami során nincs mellébeszélés, nem tömöm a fejed jól hangzó elméleti dumával, hanem csak és kizárólag megvalósítunk!

A cégeden dolgozunk. Lépésről-lépésre haladunk 6 hónapon keresztül. Úgy fogod érezni, mintha ott lennék veled és mindig tudnád, hogy mi a következő lépés és mi a helyes irány!

10x-es profitnövekedés, vagy...
fizetek akár 5.000.000 Ft-ot!

Nézd meg a VIDEÓBAN, hogy milyen sikereket értek el,
akikkel már együtt dolgoztunk!


Ha ismersz tudod, hogy nem szoktam a levegőbe beszélni. Most sem teszem. Ha lépésről-lépésre végigcsinálod a programot úgy, hogy minden feladatot megcsinálsz, amit kérek, akkor garantálom, hogy 1 év múlva ilyenkor a céged minimum 10-szer több profitot lesz képes termelni! Ha ez mégsem sikerülne (amit kétlek, ezért merek ilyen garanciát vállalni), akkor fizetek neked akár 5.000.000 Ft-ot!

Profitról beszélünk!

10x több profitból kényelmesen megemelheted a fizetésedet és kényelmesen elviheted a családodat nyaralni. Évente akár többször is.

(Ekkora profitból és többlet időből azt is megengedheted, hogy csatlakozz hozzám és néhány cégvezető társamhoz, téli cégfejlesztő túránkra. Amit jellemzően olyan helyeken tartunk, mint a Karibi térség, Florida, vagy Hawaii)

Milyen eredményekre számíthatsz
a 10x több profiton kívül?

Elérjük, hogy a cégeden belül a legtöbb folyamat teljesen önműködővé váljon. Amit lehet automatizálunk. (Mindent a legegyszerűbb módon úgy, hogy nem kell extra pénzt befektetned semmibe)

Ez fogja megadni a stabilitást, a kiszámíthatóságot és a biztonságos működést!

Tudod milyen jó érzés, hogy nem kell azon görcsölnöd, hogy honnan jönnek a vevők? Vagy hogy miből fizesd ki a járulékokat, vagy az áfát? És tudod milyen jó érzés minden évben egy szép kövér osztalékot kivenni a cégedből?

De a céged akkor sem fog leállni, ha holnap épp nincs kedved bemenni dolgozni, mert épp egy közös programot tervezel a családoddal!

Vagy csak gondolsz egyet ilyenkor nyáron és egy-két hétre magára hagyod a céged egy nyaralás erejéig, miközben az nélküled is tökéletesen működik és folyamatos pénzt termel...

A kérdésed most az lehet, hogy:

Ez a módszer működik minden vállalkozásban?

A válaszom ez:
IGEN!

Igen! Működik az én cégemben, működik a Te cégedben és működik minden cégben, ahol eddig bevezettük.

Annál a 2.436 cégnél, ahol elkezdtük ezt a módszertant használni, ott kivétel nélkül

  • jelentősen nőtt a bevétel
  • jelentősen nőtt a haszonkulcs
  • sokkal több vásárló érkezett
  • jelentősen csökkent a fix költség
  • jelentősen csökkent a változó költség
  • a cégvezető sokkal kevesebbet üzemeltetett a cégben
  • a folyamatok nagy részét automatizálni tudtuk
  • extrém mód megugrott a profitabilitás

Mindegy, hogy termelő, gyártó, szolgáltató, vagy éppen kereskedő cégről volt szó. Mindegy, hogy egyszemélyes vállalkozás, vagy éppen 20-40 főt foglalkoztató cégről volt szó, a módszer MINDIG működött és működni fog a Te vállalkozásodban is.

Folyamatos bevétel, kiszámíthatóság,
több szabadidő...

...és MINIMUM 10x több profit 12 hónapon belül!

Ezt vállalom. Ha mégsem teljesülne, akkor hajlandó vagyok akár 5.000.000 Ft  bánatpénzt fizetni neked!

Amit szerződésbe is foglalunk, ha elkezded a programot! (erről lejjebb olvashatsz még részletesen)